za povšimnutí stojí igelitová taška Hypernova/albert
jedina na co sem zapoměl si vytisknout lístek od banánů
příště až budu svažovat písty tak vim kam zajít
Zdravim vsechny..Chci se zeptat nemate nekdo zkusenost s motorem 1.9 Tdi 81 kw konkretne Golf iv..Auto od 900-do max otacek tahne jako zelva..Vymenil jsem turbo a porad stejny..VSechny hadicky OK..Egr je zaslepnej...Pocitac ukazal nejaky ventil na cerpadle ale tim si nejsem tak jisty..Diky za rady piste na email nebo sem dik [/b]
Zdravim vsechny..Chci se zeptat nemate nekdo zkusenost s motorem 1.9 Tdi 81 kw konkretne Golf iv..Auto od 900-do max otacek tahne jako zelva..Vymenil jsem turbo a porad stejny..VSechny hadicky OK..Egr je zaslepnej...Pocitac ukazal nejaky ventil na cerpadle ale tim si nejsem tak jisty..Diky za rady piste na email nebo sem dik [/b]
Pominu to,že z váhy vzduchu mu vedou drátky k nějakému udělátku,a byly doslova upálené svíčky na prvním a čtvrtém válci.Jinak samozřejmě jsem dolil i dva litry oleje.
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
jako že u DPD jezdí vraky vím , ale nečekal jsem že až takový . . . ten třmen na zadní náprav je už docela nebezpečný asi provozovat . . je tam i krásně vidět jak osa putuje dopředu dozatu , s tím se musi výborně jezdit