Dieselpower LogView (prohlížeč Logů z VAG-COMu)

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
rami
Aktivista
Příspěvky: 1572
Registrován: 28 zář 2006, 16:17
Bydliště: karvinsko

Příspěvek od rami »

me funguje v pohode zatim.

diky
Okta combi Tdi 66Kw Elegance, MR 02, ALH, 297 614 km
Uživatelský avatar
reesha
Site Admin
Příspěvky: 1221
Registrován: 20 led 2006, 12:15
Bydliště: Czech republic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

Zatím tady moc zpětné vazby není. :roll:

Tak snad se to líbí..?

Má ještě někdo problém jako JohnyFlat?
JohnyhoFlata zkontaktuji přes SZ.

Hezký víkend
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
Rayx
Aktivista
Příspěvky: 2674
Registrován: 23 led 2006, 20:00
Bydliště: jz

Příspěvek od Rayx »

Ty nám kutilům nedáš ani čas to vyzkoušet :) Profíci jistě stahují ve velkém, copak asi říká počitadlo ;)

Za mě to vypadá fajn, konečně je tu nástroj na prohlížení logů z rozšířených měřenek UDS bez potřebné úpravy v logu :worthy: Vše funguje, logicky a funkčně uspořádaný, zatím jsem při opravdu jen velmi rychlém vyzkoušení nenašel v grafické části nic, co by vadilo.

Jediný, co se nezobrazuje jsou data v okně text, jako byla ve starým tabulka. Ale to není problém, mě osobně stačí graf ;)

Obrázek

Je za tím vidět hodně práce, proto velký díky za free verzi pro nekomerci :worthy:

PS - je možné, že stránka fungovala už déle? Si nějak matně vzpomínám, že jsem snad někdy dříve viděl, podle History jsi na tom průběžně dělal už déle a počet verzí to ukazuje.
Uživatelský avatar
reesha
Site Admin
Příspěvky: 1221
Registrován: 20 led 2006, 12:15
Bydliště: Czech republic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

Rayx píše:Ty nám kutilům nedáš ani čas to vyzkoušet :) Profíci jistě stahují ve velkém, copak asi říká počitadlo ;)

Za mě to vypadá fajn, konečně je tu nástroj na prohlížení logů z rozšířených měřenek UDS bez potřebné úpravy v logu :worthy: Vše funguje, logicky a funkčně uspořádaný, zatím jsem při opravdu jen velmi rychlém vyzkoušení nenašel v grafické části nic, co by vadilo.

Jediný, co se nezobrazuje jsou data v okně text, jako byla ve starým tabulka. Ale to není problém, mě osobně stačí graf ;)

Je za tím vidět hodně práce, proto velký díky za free verzi pro nekomerci :worthy:

PS - je možné, že stránka fungovala už déle? Si nějak matně vzpomínám, že jsem snad někdy dříve viděl, podle History jsi na tom průběžně dělal už déle a počet verzí to ukazuje.
Ahoj,

nechtěl jsem na vás tlačit (LOL).

Textová část zatím nefunkční - byla již hotová, ale byla příliš pomalá a ještě jsem se nedostal k tomu, abych přepsal zobrazovací kód. Ale budu se snažit k tomu dostat.

Stránka je nová, z minulého týdne.
Historie verzí byla průběžně tvořena - pracoval jsem na tom interně v rámci naší firmy, ale program jsem veřejně nevypustil. Až teď.
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
Uživatelský avatar
karel4
Aktivista
Příspěvky: 1305
Registrován: 07 dub 2008, 17:15
Bydliště: Nový Jičín a okolí

Příspěvek od karel4 »

Taky mi to nefunguje na XP.viz screen. Na jiném počítači s Win10. to jde


Obrázek
Uživatelský avatar
reesha
Site Admin
Příspěvky: 1221
Registrován: 20 led 2006, 12:15
Bydliště: Czech republic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

karel4 píše:Taky mi to nefunguje na XP.viz screen. Na jiném počítači s Win10. to jde
Připravím nějakou diagnostickou verzi, abych zjistil, kde je problém.

Pokud má ještě někdo stejný problém, budu rád, když dá vědět. Díky
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
Rayx
Aktivista
Příspěvky: 2674
Registrován: 23 led 2006, 20:00
Bydliště: jz

Příspěvek od Rayx »

Že by to XP nechutnalo, nebo kluci neměli Framework?

Richarde, mám otázku a zároveň návrh. Zobrazování hodnot na křivkách při přejíždění myší je bezva, díky tomu není třeba řešit osy. Ale, při tom musíš sledovat křivku, když uhneš, chvilku hledáš, ikdyž si nastavíš menší citlivost. Protože je ale stále zahrnuta i možnost přejíždění další linkou pomocí kurzorových šipek, nechalo by se naprogramovat zobrazování hodnot na křivkách i pro tuto linku, případně v nastavení nechat přepínat zobrazování hodnot mezi linkou myši a šipek?

Obrázek
Uživatelský avatar
reesha
Site Admin
Příspěvky: 1221
Registrován: 20 led 2006, 12:15
Bydliště: Czech republic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

Rayx píše:Že by to XP nechutnalo, nebo kluci neměli Framework?

Richarde, mám otázku a zároveň návrh. Zobrazování hodnot na křivkách při přejíždění myší je bezva, díky tomu není třeba řešit osy. Ale, při tom musíš sledovat křivku, když uhneš, chvilku hledáš, ikdyž si nastavíš menší citlivost. Protože je ale stále zahrnuta i možnost přejíždění další linkou pomocí kurzorových šipek, nechalo by se naprogramovat zobrazování hodnot na křivkách i pro tuto linku, případně v nastavení nechat přepínat zobrazování hodnot mezi linkou myši a šipek?
Určitě je to dobrý nápad, přidal jsem to do seznamu úkolů a pokusím se brzy zapracovat.
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
skymann
Přispěvovatel
Příspěvky: 150
Registrován: 12 úno 2006, 17:21

Příspěvek od skymann »

Perfektna praca. :worthy:
Tie specialne funkcie budu len v platenej verzii?
Uživatelský avatar
skoda
Aktivista
Příspěvky: 1185
Registrován: 11 bře 2008, 16:31

Příspěvek od skoda »

jj XP taky chyba
Bosch kts 570,vcds,Beeprog
Source
Aktivista
Příspěvky: 1860
Registrován: 15 lis 2015, 22:43
Odpovědi: 1
Bydliště: Trnava

Příspěvek od Source »

na Virtual machine WIN 10 to funguje bezproblémo, vyskúšané, otestované

Chválim grafické prepracovanie, aj keď ako grafik by som niektoré veci riešil možno inak ale je to prehľadné, nič nevadí, nezavadzia
Uživatelský avatar
Pája 19
Aktivista
Příspěvky: 3282
Registrován: 15 čer 2008, 12:12
Bydliště: u pár dubic

Příspěvek od Pája 19 »

Na netbooku s Win 7 maká bez problémů. Díky za upgrade.

Šipky na klávesnici doprava/doleva mají stejnou funkci jako šipky nahoru/dolů. Vertikální šipky by mohli mít jinou funkci. Jinak super práce.
Oct asv 2000, DieselPower
Uživatelský avatar
reesha
Site Admin
Příspěvky: 1221
Registrován: 20 led 2006, 12:15
Bydliště: Czech republic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

Zdravím Vás,

byl jsem pryč a tak mi to chvíli trvalo, ale připravil jsem update, který by měl řešit hlavně problém se spuštěním ve Windows XP (popř. v jiných verzích Windows, kde nastala výše uvedená chyba a pád programu po spuštění LogView).

Zkuste prosím a dejte vědět, zda-li funguje.

S pozdravem
Richard
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
Uživatelský avatar
karel4
Aktivista
Příspěvky: 1305
Registrován: 07 dub 2008, 17:15
Bydliště: Nový Jičín a okolí

Příspěvek od karel4 »

Super už to jde XP servis pack3
Uživatelský avatar
skoda
Aktivista
Příspěvky: 1185
Registrován: 11 bře 2008, 16:31

Příspěvek od skoda »

Pěkně to máš udělaný ;-) 👍 Jj šlape už xp
Bosch kts 570,vcds,Beeprog
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“