BMW 530d
Moderátoři: šulda, Moderátoři
To já právě nevím, volal mi známý, že to koupil, teplý to jezdí bezvadně , ale studený cuká/škube/. Na mašině našli jen 3 vadné žhavicí svíčky, ale ty snad v tomhle teplu vůbec nejdou, nebo jen chvíli..Měl to v servisu BMW a ti nic./ale informace samozřejmě může být zkreslená/ Slibil jsem, že se zeptám..
nepropadat panice...
-
toyota.kzj
- Přispěvovatel
jericho-3 píše:Dhfoole, tak jsem se dozvěděl, že auto má automat, najeto 200000km a dělá to cukání jen při rozjezdu..,asi to vypadá na skříň, tak si jede vyměnit olej, snad to pomůže..
Takze pokud cuka po zarazeni D a na volnobeh je spatny vstrikovac resil jsem X5 a 530D a vzdy vadny vstrik za jizdy se nijak neprojevuje jen na volnobeh pri zarazenem D. kdyz jsem to mel pripojene tak podle live dat to vypadalo na 4vadny vstriky ale po testovani vstriku na stolici jen 2vadne udelaly se a je klid. zatim jsem tento projev videl jen u Bmw.
Udělal bych test přepadu za studena nebo aspon sledovat korekce vstřikovačů už jsem dva taky měnil byl někdy neklidnej volnoběh dokonce i korekce nebyli moc rozházený.O přístupu v některých BMW servisech se nemá cenu ani bavit aspon u nás to stojí za to ale bohužel je někdy potřebuješ takže musiš mlčet.
-
toyota.kzj
- Přispěvovatel
Bmwrepair píše:Za studena bych to na vstrik nevidel, je pravda, ze tohle cukani pri zarazeni D je tak trosku specialita u BMW, ale to bude asi tim, ze je to 6 valec, ctyrvalec to nedela. A vadny vstrik se spis projevi po ohrati.
Záleží jakmoc jsou vstriky v ko delaji to jak studene tak teple a i jen studene takle jsem se stim zatim setkal ale na dignostice je porovnani davky nepresne nelip je vyndat a dat na stolici neni zas tak pracne.
Taky může být v prdeli hydroměnič. Teď to někdo řešil na BMW klubu a toto byla právě diagnoza.
Tady jsem to našel, tak si o tom přečti: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=114582
Tady jsem to našel, tak si o tom přečti: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=114582