Kdo poradí nebo prodá diag na koncerny
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kdo poradí nebo prodá diag na koncerny
Dobrý den,sháním kabel se softem na diagnostiku koncernových aut,chtěl bych aby to umělo co možná nejvíc a aby to bylo na starší auta ale i na novější od roku 2004. Nabídněte nebo poraďte kde seženu. Děkuji
Milik607: Mohu jedině doporučit člena zizuzidan. Super spolupráce s tímto členem, super domluva, ochotný, spolehlivý a hlavně zařídí bez dlouhého čekání. Já jsem si ho od něj pořídil a ještě něco k tomu a jsem úplně spokojen. Vše bylo vyřízeno a zařízeno hned. Maximálně mi vyhověl. Jinak neprohloupíš, když si to u něj koupíš. Je na něj spolehnutí. Opravdu.
Opravdu, mohu jedině tohoto člověka doporučit. Mam ho též od něj a ještě k tomu dva prográmky a plná spokojenost. Hlavně zařídil vše hned, bez problémů a bez čekání. Když bych mluvil za sebe, tak je to super člověk a můžu jedině doporučit i pro další nákup sw k VAGu od něj.Milik607 píše:Jo jo,už jsme se domlouvali,jen co přijdou penize objednám ho....Děkuji za radu
Re: Kdo poradí nebo prodá diag na koncerny
Milik607 píše:Dobrý den,sháním kabel se softem na diagnostiku koncernových aut,chtěl bych aby to umělo co možná nejvíc a aby to bylo na starší auta ale i na novější od roku 2004. Nabídněte nebo poraďte kde seženu. Děkuji
z ciny 100% funkcny za 15E s cestou za 20E a mozno aj za menej
napr:
http://www.obdchina.com/vag-com-11-late ... -1536.html
Octavia 1 Elegance rv2003 ASZ TDI PD 96kW M6 96500km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita