Zdravim, potřeboval bych prosím poradit, když sem čistil IC tak sem za pravým předním světlem ( na straně spolujezdce) našel konektor a nenašel jsem kam by měl pasovat . . . co jsem hledal po netu tak taky nikdo pořádně neví k čemu to slouží. Žádná ŘJ nehlásí chybu, tak nevím.
*Zapoměl jsem napsat že je to Golf 4 TDI 66kW ALH rok 1999
Naposledy upravil(a) M4rt4s dne 10 lis 2012, 20:04, celkem upraveno 1 x.
Koukám ,že tam nemáš světlo a je ten konektor ze svazku pro světlo, (jestli se dobře dívám), není ten konektor k blinkru , je to jen nápad. jestli je to blbost tak se omlouvám.
to se neomlouvej jsem rád za každej nápad . . . .
už si to moc nepamatuju auto sem delal pred tejdnem, ale myslim že to bylo spolu s kabelem pro svetla, ale pro svetlo je jen jeden konektor a boblinkry blikaj
Zapoměl jsem napsat že je to Golf 4 TDI 66kW ALH rok 1999 ostřik světel Golfy 4 snad ani nemáj ani v plný palbě (možná jo nevím), ale ten muj na to v nárazníku nemá ani přípravu, třeba byl bouranej a má jinej nárzník . . to by možná bylo řešení
V něm je mikrospínač, je to protikus toho kabelu co je na fotce, u G4 to mělo snad jen význam, že by neměli jít pustit stěrače ale to si nejsem jistý, jestli už to měl. Při nejmenším, to rozsvicuje kontrolku . Dnes má prý víc funkcí.