2.0 TDI 103kW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
2.0 TDI 103kW
Ahoj, jsem tu dá se říci poprvé a to proto, že sháním motor do Passatu 2008 2.0 tdi 103kW. Předem říkám, že se v dieslech neorientuju, proto se mi prosím nesmějte za neznalost
Jde o to, že nevím, jestli koncernové dvoulitry o výkonu 103kw jsou stejné pro Audi, Škoda i VW, tudíž jestli by bylo možné aplikovat například dvoulitr z oktávky do passatu. Předem děkuji za informace 
Re: 2.0 TDI 103kW
Na motoru je vyražený typ např. BMM, BLB, ... atd a podle toho který tam máš ten potřebuješ, ještě to je třeba napsaný na samolepce na krytu rozvodů nebo na samolepce v kufru a v serviscevohon píše:Ahoj, jsem tu dá se říci poprvé a to proto, že sháním motor do Passatu 2008 2.0 tdi 103kW. Předem říkám, že se v dieslech neorientuju, proto se mi prosím nesmějte za neznalostJde o to, že nevím, jestli koncernové dvoulitry o výkonu 103kw jsou stejné pro Audi, Škoda i VW, tudíž jestli by bylo možné aplikovat například dvoulitr z oktávky do passatu. Předem děkuji za informace
Škoda Octavia II face
Re: 2.0 TDI 103kW
a ve velkym technicakunorok86 píše:Na motoru je vyražený typ např. BMM, BLB, ... atd a podle toho který tam máš ten potřebuješ, ještě to je třeba napsaný na samolepce na krytu rozvodů nebo na samolepce v kufru a v serviscevohon píše:Ahoj, jsem tu dá se říci poprvé a to proto, že sháním motor do Passatu 2008 2.0 tdi 103kW. Předem říkám, že se v dieslech neorientuju, proto se mi prosím nesmějte za neznalostJde o to, že nevím, jestli koncernové dvoulitry o výkonu 103kw jsou stejné pro Audi, Škoda i VW, tudíž jestli by bylo možné aplikovat například dvoulitr z oktávky do passatu. Předem děkuji za informace
o1 agr 4x4, 12mm, race 520, gtb1756v, 55 fmic 60