Vectra C nejde blinkr v pravo v zadu

Před přispíváním si projděte tuto kategorii!!
Diskuze o tech. problémech fóra, problémech s uživateli, oznámení atd.. Není o autech.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zdeněk M
Aktivista
Příspěvky: 3589
Registrován: 28 dub 2008, 22:56
Bydliště: okres TC

Vectra C nejde blinkr v pravo v zadu

Příspěvek od Zdeněk M »

Ahoj hoši, řeším tuto závadu na Vectře 2,0CDTI 2006. Nejde pravý zadní blinkr. Majitel říkal že mu kdysi něco měnili, nějaký modul. tak předpokládam že asi komfortku. Ople nedělám, tak prosim nekoho o radu, po čem jít , hlavně kde je vubec ta komfortka. Konkrétně by mi pomohlo kde u tej komfortky najdu kabel k blinkru dozadu, pin a stekr. A taky nevim, jestli se nak ty komfortky kodujou, nebo programujou. když bych třeba schanel jinou, tak aby fungovala. ;)
Uživatelský avatar
hansdob
Aktivista
Příspěvky: 8913
Registrován: 17 zář 2009, 18:21
Odpovědi: 1
Bydliště: Vysočina-Dobronín

Příspěvek od hansdob »

předpokládám že jsis všechno proměřil a do kabelu ti nejde štava?? Nevím jestli u 2006 už bylo zadní elektrické centrum ale pokud ano je to vzadu vlevo v blatníku. No má ta vectra tažný?? Pokud ano zkus odpojit řj tažného zařízení jestli je origo je přimo jako šufle v zad el centru pokud je neorigo tak nevím kde je budeš muset po drátech.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Zdeněk M
Aktivista
Příspěvky: 3589
Registrován: 28 dub 2008, 22:56
Bydliště: okres TC

Příspěvek od Zdeněk M »

hansdob píše:předpokládám že jsis všechno proměřil a do kabelu ti nejde štava?? Nevím jestli u 2006 už bylo zadní elektrické centrum ale pokud ano je to vzadu vlevo v blatníku. No má ta vectra tažný?? Pokud ano zkus odpojit řj tažného zařízení jestli je origo je přimo jako šufle v zad el centru pokud je neorigo tak nevím kde je budeš muset po drátech.
Tažný to má a tu bednu v zadu taky, tažný sem odpojil a stale nic. Asi je ta bedna vadná. Udělal sem co sem mohl, poslal sem ho do Opla, už tam jednou stímhle byl. Díky za radu. :)
Odpovědět

Zpět na „Pravidla, oznámení a časté dotazy/problémy“