Seřízení po výměně rozvodů BMM
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Seřízení po výměně rozvodů BMM
Ahoj,
dělal jsem na BMM rozvody, nějak to pořád blbě startuje, ani výkon není bůh ví co, turbo nové před 8tis.km ( to teda dělalo i předtím )
Jak se správně dělá nast. synchronizace - asi něco dělám blbě...
díky
dělal jsem na BMM rozvody, nějak to pořád blbě startuje, ani výkon není bůh ví co, turbo nové před 8tis.km ( to teda dělalo i předtím )
Jak se správně dělá nast. synchronizace - asi něco dělám blbě...
díky
Motor zohriaty na prevadzkovu teplotu (min. 80C). Nastartujes motor spojis sa s RJ motora zvolis merane hodnoty a v nich zadas skupinu 004 a sledujes hodnotu v poli 4 treba nastavit na 0.0CF. V poli 3 ti bude pisat drive alebo pozdej podla toho ako to aktualne je. Takze vies kam mas tocit. Vypnes motor. Povolis tie 3 sruby na ozubenej remenici vacky a naozaj len velmi jemne tak asi po 0.5stupna poototcis vackovym hriadelom (tou prostrednou velkou srubou) v pozadovanom smere. Naozaj len velmi nepatrne pretoze je to velmi citlive. Dotiahnes tie 3 sruby a znova nastartujes a skontrolujes. Tento postum opakujes aj niekoklko krat kym sa trafis na 0.
MĚLO by to sedět..Ale je to jen stroj a v podstatě každý je jiný. Poslechl bych TDI techa, já to takhle dělal i bez drátu a našel jsem mez, kdy motor chytal na otočení teplý -studený, zvuk jako housličky a spotřeba také. Pokud někdo honí jen spotřebu, může být zklamán, kolikrát hajtra žere málo a výborný motor si vezme víc. Pokud chcete být štastni s PD, tak zapomeńte na ukazatel spotřeby, a pokud na naftu nemáte, vezměte si práci domů , ale jezděte s PD svižně , byl k tomu zkonstruován. Upřímně šetřílky lituji, žít v děsu z toho, co mi to auto zase sežralo.. 

nepropadat panice...