Chip tuning po, alebo pred výmenou rozvodou
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Chip tuning po, alebo pred výmenou rozvodou
Zdravím mám pred výmenou Rozvodov. Auto v Popise.
Taká otázočka, stále odkladám chip koli rozvodom, proste nachipuje sa to až po výmene rozvodov.
rozmýšlam že čo by sa stalo keby to teraz chipnem a ja neviem do mesiaca vymenim rozvody. Budem po výmene cítiť nejaký rozdiel ?
Taká otázočka, stále odkladám chip koli rozvodom, proste nachipuje sa to až po výmene rozvodov.
rozmýšlam že čo by sa stalo keby to teraz chipnem a ja neviem do mesiaca vymenim rozvody. Budem po výmene cítiť nejaký rozdiel ?
Golf IV 1,9 TDI 81 kw, EGR - OFF už nie , Teraz Octavia 2 2,0 TDI DSG
- Fabia353ZZ
- Přispěvovatel
Tiez si myslim že až po rozvodoch pokial ta caka teraz vymena inak je to jedno ide iba oto že ak budes mat spravene rozvody tak na brzde Ti to bude ladit k aktualnemu stavu rozvodov (mam na mysli nastavenie rozvodov) a potom budes mat istotu že ten vykon čo Ti nameral na brzde a ta konfiguracia je tak aka ma byt.Hlavne si daj vymenit rozvody niekomu kto to aj naozaj vie.

- Fabia353ZZ
- Přispěvovatel
V podstate je to jedno pokial mas teraz dobre nastavene rozvody a budes ich mat približne tak isto tak by tam mal byt rozdiel taky minimalny že to nepostrehnes ale podla mna si urob rozvody a potom chip a hlavne po chipe skrat vymenu rozvodov o nieco.
A hlavne si to daj nachipovat niekomu kto to vie a čo nemas samozrejme moc daleko.
Ake mas auto vlastne?

Ake mas auto vlastne?
Greatone píše:Ďakujem za informácie a názory.![]()
Vyzerá to tak že idem menit rozvody a až potom chip
Naposledy upravil(a) Fabia353ZZ dne 30 dub 2013, 12:08, celkem upraveno 1 x.
Fabia353ZZ........... auto v popise GOLF IV 81 KW
ja mám už teraz skratený interval, menily sa tam rozvody pri 93 000 km teraz mám 185 000 km a tak radšej vymením teraz po 90 tkm ako po 120 tkm
A mám takého ,,čipovatela,,
u ktorého boli aj viacerí moji známi a ľubilo sa im 
ja mám už teraz skratený interval, menily sa tam rozvody pri 93 000 km teraz mám 185 000 km a tak radšej vymením teraz po 90 tkm ako po 120 tkm
A mám takého ,,čipovatela,,

- Fabia353ZZ
- Přispěvovatel
Sorry nevsimol som si ten popis:)
Tak nech služi aj chip aj auticko .)Najhorsie na tychto cipoch je že to može ist dobre len Ti sem tam nieco odide a nikdy to nepripises tomu chipu .Z dalsim autom by som už určite siel radsej na brzdu a aj do ciech urcite :)Naložim rodinu urobim si vylet a je to
Ale samozrejme nech to fachci
Tak nech služi aj chip aj auticko .)Najhorsie na tychto cipoch je že to može ist dobre len Ti sem tam nieco odide a nikdy to nepripises tomu chipu .Z dalsim autom by som už určite siel radsej na brzdu a aj do ciech urcite :)Naložim rodinu urobim si vylet a je to

Ale samozrejme nech to fachci

Greatone píše:Fabia353ZZ........... auto v popise GOLF IV 81 KW
A mám takého ,,čipovatela,,u ktorého boli aj viacerí moji známi a ľubilo sa im
Ďakujem
...... Inak taká otázka ešte. čo može spôsobovať zlý čip ? alebo teda presnejšie može sa stat, stáva sa že teraz to načipujem a po 2 rokoch mi ja neviem pri 3 tisic otáčkach nachvilu prestane tahat auto a potom po prekonaní určitych otáčok zas tlačí ako divé?