TUNING CARS SHOW - Hoškovice 21. – 22.6.2013
Moderátoři: šulda, Moderátoři
TUNING CARS SHOW - Hoškovice 21. – 22.6.2013
..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

-
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Aktivista
Jasne, na kole je to sice lakave ale za den tam a zpet bych (diky casove narocnosti) nedal a prespavat se mi nechce ... ale jestli byl dotaz, zda se zucastnim sprintu tak nikoliv. Na Golfa nemam ted diky praci vubec cas, je to tristni a ikdyby, ku*vit ho sprintama by se mi opravdu nechtelo (nejedna se o vymluvu ale dlouho mnou prezentovane presvedceni).moucha píše:Jako řidič?
Navic to vypada, ze pojedu na vikend na hory (proto to "mozna"), precijen nemam moc casu se venovat rodine a blizkym. Jedine, co by me asi dokazalo zlomit by bylo, kdyby tam vyjelo DP s G2 (o cemz silne pochybuji)

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
to by sla i rodina stranou ?Forest píše:Jasne, na kole je to sice lakave ale za den tam a zpet bych (diky casove narocnosti) nedal a prespavat se mi nechce ... ale jestli byl dotaz, zda se zucastnim sprintu tak nikoliv. Na Golfa nemam ted diky praci vubec cas, je to tristni a ikdyby, ku*vit ho sprintama by se mi opravdu nechtelo (nejedna se o vymluvu ale dlouho mnou prezentovane presvedceni).moucha píše:Jako řidič?
Navic to vypada, ze pojedu na vikend na hory (proto to "mozna"), precijen nemam moc casu se venovat rodine a blizkym. Jedine, co by me asi dokazalo zlomit by bylo, kdyby tam vyjelo DP s G2 (o cemz silne pochybuji)

Škoda Octavia RS III
VW PAssat B8- 110KW
VW PAssat B8- 110KW
-
- Aktivista
Bohuzel, me zaniceni pro vicestupnove preplnovani temer nezna meziHegesak píše:to by sla i rodina stranou ?

... ostatne do Milovic jsem prijel take predevsim kvuli Pajinovu twinturbu.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by