Oct 2 77kw trha sklbe nema vykon
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Oct 2 77kw trha sklbe nema vykon
Dobry den vag neukazuje ziadnu chybu, ked slapim na pol plynu autom trha sklbe a motor semtam zarapka semtam nie, je to silne sklbanie az ma trochu hodi k volantu, ked dupnem na podlahu ide samozrejme v nudzaku bez vykonu ale netrha nim, ked dlhsie jazdim tak sa to trhanie pri zaslapnutom pol plyne strati no auto je permanentne bez vykonu neviete co by to mohlo byt? uz si neviem s tym rady najhorsie je ze diagnostika nic nevypisuje 

Stalo se mě už opakovaně něco podobného na O2 TDI BXE. Motor je poslední dobou jak přidušený jízda, ustálenou rychlostí a z ničeho nic začne sebou cukat, rožne se kontrolka žhavení, mazání a esp. Přitom otáčkoměr na nule a motor v chodu. Na diagnostice jsem nic nezjistil. Najeto 106500, rozvody měněné v 103000, EGR v 105000.
Zrovna dnes na dálnici OL-PV stejná závada. Sorry za kvalitu snímku.

Felicia 1,6 kombi LPG
->Octavia II 1,9 BXE TDI kombi
.

mrkni na hlavní svazek z nosníku k motoru u převodovky je husí krk tak ten sundej a prohlídni svazek.ka-spel píše:Stalo se mě už opakovaně něco podobného na O2 TDI BXE. Motor je poslední dobou jak přidušený jízda, ustálenou rychlostí a z ničeho nic začne sebou cukat, rožne se kontrolka žhavení, mazání a esp. Přitom otáčkoměr na nule a motor v chodu. Na diagnostice jsem nic nezjistil. Najeto 106500, rozvody měněné v 103000, EGR v 105000.
http://youtu.be/7OgmiOJuswo Ještě poznatek. Teď se mě to poslední dobou stalo vždy za jízdy v dešti, tak mě nějaký studený spoj napadl. Stejně tak mám problém pokud jedu s autem na wapku. Pak mám problém s autem odjet a je to přískoky a zdechá. A to přímo na masku nestříkám.
Felicia 1,6 kombi LPG
.

jak psal geo.u tohohle motoru se lámou dráty v hlavním el svazku co jde z kabiny do motoru.ale je to pakárna to měnit...nedávno jsem to řešil u 5 golfa BLS...ale tam to vyhazovalo chybu snímače G28 a auto nešlo nastartovat...po rozbalení svazku asi 8 drátů přelomených...ale je to jen tip
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
Tak jsem byl dnes v autorizáku u známého borce. Napíchl na vag a žádná závada. Ale když jsem mu povídal o problémech s motorem po wapkování (motor jsem nemyl) a dal to do souvislosti s tím cukání za deště (stejné jak po mytí), tak mě řekl, že to může být tím, že se nacákala voda do sání k váze. Ohledně otáčkoměru mě řekl, že přístrojovka trpí na vlhkost, protože je mizerně izolovaná.
Felicia 1,6 kombi LPG
.

- marena tdi
- Aktivista
Odpovědi: 0