čest, no já nenašel ani jednu ceduli, žádné letiště jak jsem byl na Hradec zvyklý ale pronajatý kousek plácku u ranveje, zřejmě jsem si popletl kdysi dávno matador tuning party kdy jsem čekal v koloně 2 km než jsem se dostal na řadu do vjezdu.No za mě katastrofa , již nikdy.........ale nakonec tam dorazilo x TDI tak jsem alespoň mrkl, jak jim to pokuřuje ale xicht jsem si opálil řádně.....a nejvíc mě zklamal V golf R 32, kdy jsem do poslední chvíle tvrdil, že to není 32 jen look. Ale pak i na sprintech to bylo R32 tak fakt nevím, přišlo mi, že z těch 250 ps má asi 100 mrtvých.Časy jinak fajn, kdy GTR přes 8 s a hodně aut kolem 9 s což je super.
SEAT ALHAMBRA 1.9 tdi BVK,r.v. 2009, EU 4, ------------MAXIDOT ☺, GT1756, AL FBPP 1043 tryskáče, SW TDIFUN, 185Ps - 420 Nm
YAMAHA YZ 450 F
sraz špatnej jako vždy....ten pan s R32 mi tvrdil že tam ma kovanou R36 400ps a že už čeka jen na turbokit a že roztrhnul zadní diferak a že jezdí jen na předek....o hodinu dyl mi tvrdi že to není kovanej motor a že tam sou jen vstřiky 650 a že to ladily v česaně a v hoškovicich povidal že tam ma ma kompresor a když votevřel kapotu tak se žadnej kompresor nekonal