neviem si poradit problem s motorom 96kw pd passat rano to chytalo na 3 valce start na 5 pokus, zhavice ok, dal som trysky na test nove gumicky poskladal start super, ale nema vykon uplne lenive odspodu uz som skusal asi vsetko poradte co stym dalej? vacka je trochu chytena ale to by hadam netahalo ani predtym... tandem som meral volnobeh 3-4 po pridani 7-9 bar nove podtlaky filtre vestko rozvod -0,6 turbo tlaci nastavil som to na 225 stupnov skusal som uz aj 180 aj 360 a ziadna zmena cim to moze byt?
Naposledy upravil(a) Patrik89 dne 01 lis 2014, 10:17, celkem upraveno 1 x.
Vsetko je ok nove podtlaky aj ventyl n70 ci ako sa vola turbo tlaci normalne ide neskor ale dotiahne na pozadovany tlak, uhol synchronizace je -0.6 skusal som ho aj menit ziadna zmena
opakujem turbo tlačí ... ventil som menil az vtedy ked nastal problem s vykonom auto ked je zimne tak za plinom uz na volnobeh ide pomali skratka diagostika je vsetko ako ma byt aj vahu vzduchu som skusal menit, vybral som trisky dal do ultrazvuku a nazat tiez ziadna zmena..
Naposledy upravil(a) Patrik89 dne 31 říj 2014, 11:26, celkem upraveno 1 x.
no fakt to je akoby bola zatiahnuta taky pocit co to moze sposobovat ze dostava malo nafty trysky sa mohli poskodirt testovanim? som mimo neviem asi trisky poslat na repas poznate niekoho co to robi za slusne peniaze?