Poraďte u koho udělat chiptuning!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Poraďte u koho udělat chiptuning!!
-kdo máte jaký zkušenosti....
Díky!
Díky!
Miluju ten obrovskej krouťák!
Myslim ze jedni su na Vlcom hrdle a druhi su pri jednom autobazare jak sa vychadza z mesta aby sme nerobili reklamu. Ak myslis dakoho ineho tak pod cez SZ nech nedrazdime s reklamou. A tretieho neviem koho myslis.cupra píše:co ja viem tak v Blave su min 3 celkom seriozni...aj s brzdouSifon píše:Diky za typ raz budem potrebovat ochipovat kaaru ked bude turbo tak som nevedel na koho sa obratitváha píše:tak BH motor?
Kolotoč TUNING
dolezita je robota a nie reklama. reci nic neurobia. treba vyskusat a potom porovnat vsetky veci. Pristup profesionalitu a aj skusenosti. reklama s tym nema co robit. Kazdy/aj ja/ ti slovne moze slubit viac ako moze dat a tohoto sa drzte................................................................
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
Myslim si ze mas pravdu, ale ako mam potom rozoznat skutocneho profika od niekoho kto s tymi mapami hra tetris namiesto toho aby to bolo optimalne odladene poziadavkam a moznostiam, ked v podstate skoro vsetko je o reklame?(Ci uz priamej alebo nepriamej - tym ze niekomu to odladia dobre,chvalit to a inemu totalne doseru motor a ten na to logicky nadava)BH motor píše:dolezita je robota a nie reklama. reci nic neurobia. treba vyskusat a potom porovnat vsetky veci. Pristup profesionalitu a aj skusenosti. reklama s tym nema co robit. Kazdy/aj ja/ ti slovne moze slubit viac ako moze dat a tohoto sa drzte................................................................
Kolotoč TUNING
pozor na MAXTDI
ich uprava software trebars v 150ps leone cini, vpodobe konstanty 20% na 2/3 mapy turba, paliva a krutiaku. proste tam drbli 20% a hotovo, v mapach skoky ako svina a pri takom zvyseni tlaku seriova turbina aj s hadicami bude za dva mesiace v pecku. a hrdo za chip + nejaku zazracnu vahu vzduchu vzali 14 000. Som sa skoro posral ked som to vsetko videl.
Dotycneho som upozornil na to ake prasaciny ma v rj a dal som mu elektronicku podobu toho chipu, poslal ju na kontrolu do EB tuning (tusim kosice) a tam sa vraj vyjadrili ze je ta uprava v poriadku a je plne profesionalna.
A to obe firmy patria k dost preferovanym na slovensku, hamba jak hrom.
ich uprava software trebars v 150ps leone cini, vpodobe konstanty 20% na 2/3 mapy turba, paliva a krutiaku. proste tam drbli 20% a hotovo, v mapach skoky ako svina a pri takom zvyseni tlaku seriova turbina aj s hadicami bude za dva mesiace v pecku. a hrdo za chip + nejaku zazracnu vahu vzduchu vzali 14 000. Som sa skoro posral ked som to vsetko videl.
Dotycneho som upozornil na to ake prasaciny ma v rj a dal som mu elektronicku podobu toho chipu, poslal ju na kontrolu do EB tuning (tusim kosice) a tam sa vraj vyjadrili ze je ta uprava v poriadku a je plne profesionalna.

A to obe firmy patria k dost preferovanym na slovensku, hamba jak hrom.
jasne,že každy sa snaži nalakat na viac vykonu a krutaku,ale kto ti ho zmera pred aj po chipovani,tam vies za čo platiš.samozrejme viem ,že každy nemože mat brzdu.ale su machri co to vedia aj bez nej,vid seba...hlavne u atmosferaka ako mam ja tych 5-7 hp skoro ani nepocitis...ja ho mam uz nachipovany asi 4 roky v jednej firme na madaroch,ale ci mi tam pridali cosi,dufam...teraz planujem aj novy chip a posunut limiter na 6200,momentalne 5500.a samozrejme odmerat...BH motor píše:dolezita je robota a nie reklama. reci nic neurobia. treba vyskusat a potom porovnat vsetky veci. Pristup profesionalitu a aj skusenosti. reklama s tym nema co robit. Kazdy/aj ja/ ti slovne moze slubit viac ako moze dat a tohoto sa drzte................................................................

BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
este k tomu atmosferaku, ktory tak vsetci zavrhujete ohladom chipu. ked to vies doladit/podotykam je to robota ako hrom/ tak s toho vyjde celkom fasa vysledok a tych 5-10 koni je tam sakramensky citit a hlavne dost tam pada spotreba /aj o 1,5-2 litre/. Naposledy som bojoval na fabke na brzde o 2 kw asi 4 hodiny. nemy uzas. ale vysledok stal za to.cupra píše:jasne,že každy sa snaži nalakat na viac vykonu a krutaku,ale kto ti ho zmera pred aj po chipovani,tam vies za čo platiš.samozrejme viem ,že každy nemože mat brzdu.ale su machri co to vedia aj bez nej,vid seba...hlavne u atmosferaka ako mam ja tych 5-7 hp skoro ani nepocitis...ja ho mam uz nachipovany asi 4 roky v jednej firme na madaroch,ale ci mi tam pridali cosi,dufam...teraz planujem aj novy chip a posunut limiter na 6200,momentalne 5500.a samozrejme odmerat...BH motor píše:dolezita je robota a nie reklama. reci nic neurobia. treba vyskusat a potom porovnat vsetky veci. Pristup profesionalitu a aj skusenosti. reklama s tym nema co robit. Kazdy/aj ja/ ti slovne moze slubit viac ako moze dat a tohoto sa drzte................................................................
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
vidim,že ked som ta oznacil za machra to aj sedi...inac ja som zacinal zle,od chipu.potom som postupne vyradil kat,prehodil koncovy vyfuk za sportovy,sportovy filter,studene sanie,znižena hlava plus zlicovanie a vylestenie sacich kanalov,zvody 4-1,ostra vacka 262-258,iridiove sviecky...preto to teraz chcem naladit po tychto upravach.ked som zavolal tomu co mi to robil na zaciatku,tak povedal že sa to neda,cimbu,sportmotor takisto,jedine profituning mi povedal ze sa da...malokomu sa chce s tym hrat,neda sa na tom zarobit.to nie je len napichnutie na kabel,však ty to dobre vieš...BH motor píše:este k tomu atmosferaku, ktory tak vsetci zavrhujete ohladom chipu. ked to vies doladit/podotykam je to robota ako hrom/ tak s toho vyjde celkom fasa vysledok a tych 5-10 koni je tam sakramensky citit a hlavne dost tam pada spotreba /aj o 1,5-2 litre/. Naposledy som bojoval na fabke na brzde o 2 kw asi 4 hodiny. nemy uzas. ale vysledok stal za to.cupra píše:jasne,že každy sa snaži nalakat na viac vykonu a krutaku,ale kto ti ho zmera pred aj po chipovani,tam vies za čo platiš.samozrejme viem ,že každy nemože mat brzdu.ale su machri co to vedia aj bez nej,vid seba...hlavne u atmosferaka ako mam ja tych 5-7 hp skoro ani nepocitis...ja ho mam uz nachipovany asi 4 roky v jednej firme na madaroch,ale ci mi tam pridali cosi,dufam...teraz planujem aj novy chip a posunut limiter na 6200,momentalne 5500.a samozrejme odmerat...BH motor píše:dolezita je robota a nie reklama. reci nic neurobia. treba vyskusat a potom porovnat vsetky veci. Pristup profesionalitu a aj skusenosti. reklama s tym nema co robit. Kazdy/aj ja/ ti slovne moze slubit viac ako moze dat a tohoto sa drzte................................................................

Naposledy upravil(a) cupra dne 12 črc 2007, 18:31, celkem upraveno 1 x.
vidim,že ked som ta oznacil za machra to aj sedi...inac ja som zacinal zle,od chipu.potom som postupne vyradil kat,prehodil koncovy vyfuk sportovy,vymenil sportovy filter,studene sanie,znižena hlava plus zlicovanie a vylestenie sacich kanalov,zvody 4-1,ostra vacka 262-258,iridiove sviecky...preto to teraz chcem naladit po tychto upravach.ked som zavolal tomu co mi to robil na zaciatku,tak povedal že sa to neda,cimbu,sportmotor takisto,jedine profituning mi povedal ze sa da...malokomu sa chce s tym hrat,neda sa na tom zarobit.to nie je len napichnutie na kabel,však ty to dobre vieš...BH motor píše:este k tomu atmosferaku, ktory tak vsetci zavrhujete ohladom chipu. ked to vies doladit/podotykam je to robota ako hrom/ tak s toho vyjde celkom fasa vysledok a tych 5-10 koni je tam sakramensky citit a hlavne dost tam pada spotreba /aj o 1,5-2 litre/. Naposledy som bojoval na fabke na brzde o 2 kw asi 4 hodiny. nemy uzas. ale vysledok stal za to.cupra píše:jasne,že každy sa snaži nalakat na viac vykonu a krutaku,ale kto ti ho zmera pred aj po chipovani,tam vies za čo platiš.samozrejme viem ,že každy nemože mat brzdu.ale su machri co to vedia aj bez nej,vid seba...hlavne u atmosferaka ako mam ja tych 5-7 hp skoro ani nepocitis...ja ho mam uz nachipovany asi 4 roky v jednej firme na madaroch,ale ci mi tam pridali cosi,dufam...teraz planujem aj novy chip a posunut limiter na 6200,momentalne 5500.a samozrejme odmerat...BH motor píše:dolezita je robota a nie reklama. reci nic neurobia. treba vyskusat a potom porovnat vsetky veci. Pristup profesionalitu a aj skusenosti. reklama s tym nema co robit. Kazdy/aj ja/ ti slovne moze slubit viac ako moze dat a tohoto sa drzte................................................................

A co takto MotorTech ???? chlapci vyzeraju byt strasne v pohode a ich praca sa mne osobne paci,vid ich raketova Ibiza. Jednu Ibizu, nejak upravenu, sa jedna nemenovana firma z BA snazila nachipovat a vzdali to, ze to sa vraj nebude dat. MotorTechaci to zmakli a majitel bol spokojny. Kamarat je tiezcupra píše:vidim,že ked som ta oznacil za machra to aj sedi...inac ja som zacinal zle,od chipu.potom som postupne vyradil kat,prehodil koncovy vyfuk sportovy,vymenil sportovy filter,studene sanie,znižena hlava plus zlicovanie a vylestenie sacich kanalov,zvody 4-1,ostra vacka 262-258,iridiove sviecky...preto to teraz chcem naladit po tychto upravach.ked som zavolal tomu co mi to robil na zaciatku,tak povedal že sa to neda,cimbu,sportmotor takisto,jedine profituning mi povedal ze sa da...malokomu sa chce s tym hrat,neda sa na tom zarobit.to nie je len napichnutie na kabel,však ty to dobre vieš...BH motor píše:este k tomu atmosferaku, ktory tak vsetci zavrhujete ohladom chipu. ked to vies doladit/podotykam je to robota ako hrom/ tak s toho vyjde celkom fasa vysledok a tych 5-10 koni je tam sakramensky citit a hlavne dost tam pada spotreba /aj o 1,5-2 litre/. Naposledy som bojoval na fabke na brzde o 2 kw asi 4 hodiny. nemy uzas. ale vysledok stal za to.cupra píše:jasne,že každy sa snaži nalakat na viac vykonu a krutaku,ale kto ti ho zmera pred aj po chipovani,tam vies za čo platiš.samozrejme viem ,že každy nemože mat brzdu.ale su machri co to vedia aj bez nej,vid seba...hlavne u atmosferaka ako mam ja tych 5-7 hp skoro ani nepocitis...ja ho mam uz nachipovany asi 4 roky v jednej firme na madaroch,ale ci mi tam pridali cosi,dufam...teraz planujem aj novy chip a posunut limiter na 6200,momentalne 5500.a samozrejme odmerat...

Turbo Devil inside