Kde Brně chiptuning?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kde Brně chiptuning?
Zdravím,
chtěl bych zvýšit výkon u sv OII 2.0Tdi 103kw BKD r.v. 2007. Co mi v Brně a okolí doporučíte? Děkuji
chtěl bych zvýšit výkon u sv OII 2.0Tdi 103kw BKD r.v. 2007. Co mi v Brně a okolí doporučíte? Děkuji
Re: Kde Brně chiptuning?
Zdejší člen Huml, RF Auto Brno.LukeOII píše:Zdravím,
Tak zalezi kolik od toho ocekava a kolik penez je ochoten investovat. Konkretne Huml je partner DP a tudiz mu nahraje odzkouseny SW puvodem od DP, ovsem je to bez brzdy, takova jakoby Economy verze. Pokud chce vic a odladeni na miru danemu autu, tak samozrejmne souhlasim s cestou do Tesina k TDI FUn, kde se mu dostane profesinalnho naladeni se zarukou spokojenosti 

O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
JJ, pred par lety jsem si s nim o tom psal, ale pak se zjistilo ze jsem tehdy mel jeste pajeci jednotku a on delal jen flesovaci. Jinak je taky partner DP na prodej trysek FB pro jizni Moravu , mozna i dal, ale to nevim
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
"on delal jen flesovaci" oj oj, tak na to pozor! Nic proti falshnutí ecu, ale pokud někdo nemá vybavení na to, aby byl schopen jednotku opravit "ručně" v případě, že zdechne, tak si dost zahrává. Ono jde o jednou a je to obvykle náhoda...
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

2 dreizig5: Jo, to určitě ano. V tom určitě není problém. Jediný problém je v čase, to se takto nevyřeší za den a jak je známo, zákazník je nepojízdný...
2 acryll: Jo, párkrát se to stalo. Nejlepší storka mám, jak jsem flashoval starou paštiku...zákazník z ničeho nic skočil do auta, čapnul kus papíru a křápnul dveřma...přeskřípaný vodič ve dveřích škrt o kostru a bylo vymalováno...jednotka ven...
2 acryll: Jo, párkrát se to stalo. Nejlepší storka mám, jak jsem flashoval starou paštiku...zákazník z ničeho nic skočil do auta, čapnul kus papíru a křápnul dveřma...přeskřípaný vodič ve dveřích škrt o kostru a bylo vymalováno...jednotka ven...
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

- TDIfun
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Nedavno jsem resil padlou 15 od nejakych umelce z SK . A prez kline smula byla uplne maznuta pamet takze programator.
340HP 1.9TDI ASZ
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
M = ( Pnorm[kW] * 9.549 ) / n[min-1]
http://www.youtube.com/watch?v=N9hi4nNhAvg
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
M = ( Pnorm[kW] * 9.549 ) / n[min-1]