VW Sharan vymena zámkov po neuspešnej krádeži
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VW Sharan vymena zámkov po neuspešnej krádeži
Zdravím všetkých tu na fore, v mene môjho uja sa chcem spýtať čo všetko je potrebné vymeniť keď chce zmeniť kľúč. Vec sa má takto, jedného dňa bol zo synom na hokeji a po hokeji zistil, že mu niekto chcel ukradnúť auto, pretože mal rozbitú spínaciu skrinku a nakoniec zistil, že aj zámok vodičových dverí nejde cez neho vôbec auto odomknúť a ani zamknúť. Auto neukradli vďaka tajnému vypínaču.
Chcel by preisť na vystrelovací kľúč.
Auto je VW sharan a ročník tuším že 2000, motor tam má 1,9TDI 85kw 6st. manuál. Má to imobilizér.
Moja otázka znie čo všetko treba vymeniť plus čo sa bude musieť nakódovať. VCDS mám takže ak to bude s ním možné tak aj za návod by som bol rád.
Chcel by preisť na vystrelovací kľúč.
Auto je VW sharan a ročník tuším že 2000, motor tam má 1,9TDI 85kw 6st. manuál. Má to imobilizér.
Moja otázka znie čo všetko treba vymeniť plus čo sa bude musieť nakódovať. VCDS mám takže ak to bude s ním možné tak aj za návod by som bol rád.
Zámek spínačky dle VIN je cca 6 000kč, 14dní zpátky jsem to řešil.
Tahle potvora nemá cívku přímo na spínačce, ale je nasouvací na těleso zámku volantu, spínačka má místo toho jen takový kroužek, SAG 1 je dtto, ale na kroužku je ještě takový černý návlek.
Tj. není záměnná s O1 byť je tělo vlastně stejné.
Tahle potvora nemá cívku přímo na spínačce, ale je nasouvací na těleso zámku volantu, spínačka má místo toho jen takový kroužek, SAG 1 je dtto, ale na kroužku je ještě takový černý návlek.
Tj. není záměnná s O1 byť je tělo vlastně stejné.
Týden zpět mě vyšla vložka zámku spínací skříňky dle VIN v Seatu na Alhambru 136 Euro.
Musí se pootočit klíčkem, vsunout tenký drátek a vysunout vložku ven. Pak stejným způsobem zpět za pomoci drátku, který aretuje západku zamykání volantu.
Já měl už tak poničenou vložku zámku od kurvy zloděje, že sem musel destrukci dokonat a pak vsunout novou vložku.
Musí se pootočit klíčkem, vsunout tenký drátek a vysunout vložku ven. Pak stejným způsobem zpět za pomoci drátku, který aretuje západku zamykání volantu.
Já měl už tak poničenou vložku zámku od kurvy zloděje, že sem musel destrukci dokonat a pak vsunout novou vložku.
SEAT ALHAMBRA 1,9 Tdi PD 96kw, 6 qualt, 2004 model 2005 - dvojhmota setrvačník je postrach aut!
VW Passat variant AFN automat AG4 01N, 1999.
VW Passat variant AFN automat AG4 01N, 1999.