1.4tsi preskoceny rozvod
Moderátoři: šulda, Moderátoři
1.4tsi preskoceny rozvod
Ahoj.minulý týden jsem prodal Golf 6 1.4tsi caxa najeto 114000 s pravidelným servisem v německu.v týdnu telefonát od nového majitele ze ma problém.popsal mi to jakože auto šlo blbě nastartovat,rozsvitila se kontrolka motoru a motor nejde přes 3000ot.(asi nouzový režim).jejich mechanik co to měl předběžně na diagnostice tvrdí že se jedná o preskocenyrozvody.motor má při tom normální zvuk.otázka je jestli vzít auto zpátky a řešit výměnu motoru nebo zaplatit opravu stávajícího. je nějaká možnost ze přeskočí rozvody třeba jen o zub a motor se nepotká ?
Díky za odpověď.
Díky za odpověď.
může se to stát a minulý týden jsem řešil 2.0TFSI skočený o 4 zuby na výfukový vačce až budu mít správný kluzák k řetězu vyvažováku postavím to a uvidí se jestli to nejni piclý ovšem lepší bude asi oprava než jiný kus...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
rozvody má to 3 řetězy 2 napínáky +kluzné lišty jo tohle mělo 120tis a doporučuju přípravky
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
Lenže to je tvrdenie proti tvrdeniu.Je to ošemetna situácia a auto nie je nove.Do motora nik nevidí iba že by- kryštálová guľa- a rozje.....sa môže čo kolvek. Pol na pol by bolo fér na obe strany.Woko_O píše:tohle nemusí bejt vůbec jeho vina.. stačí když přijede domu chcípne motor a pak jenom nastartuje a je vymalováno..
Koleos 2018
Intens Energy dCi 175 4x4
-Can-clip,Vag-VCDS-OP-com-Fiat EcuScanKts 540 Esi2 Bmw ista-d
Intens Energy dCi 175 4x4
-Can-clip,Vag-VCDS-OP-com-Fiat EcuScanKts 540 Esi2 Bmw ista-d
Je mi jasný že to může být tvrzení proti tvrzení.další věc je velmi známá poruchovost tohoto motoru a to i s nižším najezdem km. Nicméně myslím že bych byl taky naštvaný kdyby se mi auto za 200tis po týdnu užívání takhle pokazilo.nabídl jsem tedy že se na opravě budu podílet.Jen chci najít nejlepší a taky nejlevnější řešení opravy. Je hnusný ze ja musím dávat záruku na neco použitého na co nedokáže dát záruku ani výrobce.
-
- Přispěvovatel