Moderátoři: šulda, Moderátoři
som myslel, že v španielsku s vysoka serú na tie STK, homologizacie a podobne sračky......romanespana píše:proste perla, setkani s idiotama a nasledne tvrda hadka s sefem STK. na moji aex cordobe jsem na filtrbox misto ty vstupni trubky co tak akorat rachotila jsem nasadi kono filtr, cirou nahodou tam pasuje a extra neblokuje vzduch a oni me vyhodily z STK, ze musim mit homologaci na spotrtovni tuningovej filtr. STK jsem prosel az tehdy co jsem ten filtr pred tim idiotem vyrval a jebnul jsem mu ho na stul v kanclu. ja se nekdy urcite skrz nejakyho idiota dostanu s mejma nervama do basy.![]()
rikam, kreteni, to ze mam na aute kola 13, ale jedna byla 14 (rezerva), protoze nejak nebyl cas udelat tu pichlou. tak to bylo OK, ale filtr mu nedal dejchat.Ferret píše:som myslel, že v španielsku s vysoka serú na tie STK, homologizacie a podobne sračky......romanespana píše:proste perla, setkani s idiotama a nasledne tvrda hadka s sefem STK. na moji aex cordobe jsem na filtrbox misto ty vstupni trubky co tak akorat rachotila jsem nasadi kono filtr, cirou nahodou tam pasuje a extra neblokuje vzduch a oni me vyhodily z STK, ze musim mit homologaci na spotrtovni tuningovej filtr. STK jsem prosel az tehdy co jsem ten filtr pred tim idiotem vyrval a jebnul jsem mu ho na stul v kanclu. ja se nekdy urcite skrz nejakyho idiota dostanu s mejma nervama do basy.![]()
tak to jste vedle, tady neco bokem prakticky neexistuje, (jen vysoko), spanelaci jsou na to blby, a z 90ti procent, kdyz nekomu nabidnes, tak je schopnej volat guardia civil (nejhorsi forma policie, s pravomocema skoro jako 007)Dr.Spiegel píše:Tak to má říct na rovinu, takový to chození kolem horký kaše stojí za ho*no.hondaaa píše:asi chtel nejaky prachy bokem
proste statni policie, a snazi se hledat cim te znicit.Ferret píše:civilná obrana ? nejaký vojaci či čo ?
uz si tady skoro 10let hraju na mechanika a mimo to prekladam texty technickyho charakteru do spanelstiny a rustiny.Ferret píše:čo do pekla robíš v tej krajine ??????
na sarkozyho krapech nejvic, potom hnujday, a levnejsiMíšánek píše:Asi Seat
To jseš teda pašák, to není žádná sranda, protože když jsem chtěl kdysi něco přeložit z manuálu od učitele toho jazyka , koukal/a/ jako trubka..romanespana píše:uz si tady skoro 10let hraju na mechanika a mimo to prekladam texty technickyho charakteru do spanelstiny a rustiny.Ferret píše:čo do pekla robíš v tej krajine ??????