Kolik (a jaké) nářadí a ND s sebou na delší cestu?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kolik (a jaké) nářadí a ND s sebou na delší cestu?
Pochlubte se mistři co s sebou taháte při cestě na dovolenou? 

Je: Rapid 1,6 TDI 85 kW 2015, Fabia II combi 1,4 TDI 70 kW 2008
Byl: Focus combi 1,8 TDCi 74 kW 2002
Byl: Focus combi 1,8 TDCi 74 kW 2002
Upřímně? Teď se chystám autem na Istrii - po dlouhých 18 letech jedu k moři. Auto má 17 let, najeto přes 350 tisíc. Taky to už delší dobu řeším.
Nevím. Možná by bylo lepší se na všechno vyprdnout a jet jen tak, jako jindy jinam. Ono podle Murphyho zákona stejně upadne nebo chcípne něco, co v kufru jako na potvoru nemáš
.
Nevím. Možná by bylo lepší se na všechno vyprdnout a jet jen tak, jako jindy jinam. Ono podle Murphyho zákona stejně upadne nebo chcípne něco, co v kufru jako na potvoru nemáš

Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
vzal bych kus hadice, nějakou přechodku, hrst zdrhovacích pásek, americkou pásku, kus drátu a jedeme. v autě mám stále nějaký šroubovák, očkoploché klíče, imbus na třmeny, kombinačky. ale stačil by nějaký gola kufřík z číny.
před předposlední cestou do chorvatska se mi 3x zdálo, že kontroluji chladič u auta. kdybych to udělal, možná bych našel uhnilé dráty k termospínači, díky čemuž jsem u Ptuje v koloně přehřál motor a praskla hadice u hlavy. naštěstí šla zkrátit a jelo se, ale dobře mi nebylo, když se v koloně vyvalila pára pod kapotou.
před předposlední cestou do chorvatska se mi 3x zdálo, že kontroluji chladič u auta. kdybych to udělal, možná bych našel uhnilé dráty k termospínači, díky čemuž jsem u Ptuje v koloně přehřál motor a praskla hadice u hlavy. naštěstí šla zkrátit a jelo se, ale dobře mi nebylo, když se v koloně vyvalila pára pod kapotou.
tak já vozím pořád u sebe gola sadu,zdrhovací pásky,starou plechovou pásku v metráži,nějakej šroubovák a kombinačky.
na cestu do chorvatska raději připojistím auto havarijně.je to lepší pro klid na duši.kdyby se něco stalo,co neopravím na místě,tak mám v tom odtah do servisu+náhradní díly.práci platím já.je to pojištěné i proti krádeži,bouračce atd.
na cestu do chorvatska raději připojistím auto havarijně.je to lepší pro klid na duši.kdyby se něco stalo,co neopravím na místě,tak mám v tom odtah do servisu+náhradní díly.práci platím já.je to pojištěné i proti krádeži,bouračce atd.
Renault Trafic 2.5 Dci 99kw
Twingo 1.2
ex:Espace 2.0 16V LPG
ex:Scenic 1.6 16V LPG
Twingo 1.2
ex:Espace 2.0 16V LPG
ex:Scenic 1.6 16V LPG
-
- Aktivista
Americká páska, WDčko, drc pásky, tim opravíš vše
a samozřejmě nějakej šroubovák, siky, 13 a 17 klíč a to je asi tak vše, nic extra nevozím, jen co se vejde do rezervy.
Ale já mám 20 let staré auto, na tom se nemá co pokazit, a když ano, snadno si poradím
pokud má někdo něco novějšího, dejme tomu 2005+, nebo luxusnějsiho, tak stejně nemá smysl cokoliv vozit, stejně to na cestě nespravíš 
Důležitá je spíš prevence, než s sebou tahat kopu dílů. Když má nekdo vrak, o který se nestará, tak mu nic nepomůže

Ale já mám 20 let staré auto, na tom se nemá co pokazit, a když ano, snadno si poradím

Důležitá je spíš prevence, než s sebou tahat kopu dílů. Když má nekdo vrak, o který se nestará, tak mu nic nepomůže

Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Prevence je třeba,nezanedbávám nic ale příští týden 1000 km do Brely vezu klasicky jako vždy turbo, alternátor, a teď co mám PD tak tandem a aspoň jeden vstřik. Mám velkou cestovní gola sadu Proteco včetně kleští,šroubováků,atd. Nějaký kabely,hadičky,izolačky,sdrhovací pásky,.. A pak klasicky beru kabel k noťasu. Jedem ve dvou,tak se to vejde
Akorát servisní kufřík do ketrýho jsem to všechno dával není nafukovací 
A ještě náhradní trubku k posilovači jsem zapomněl.

A ještě náhradní trubku k posilovači jsem zapomněl.
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
já vozím jen rezervu a hadici kdyby náhodou začal prochcávat bufík tak abych ho vyřadil
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!