Vibrace auta
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Vibrace auta
Mám octavii 2001 asv a v poslední době mi při nížkých otáčkách když začnu zrychlovat na více plynu tak auto začne vibrovat jak se dostane do vyších otaček tak už to nepozoruji. Čím to může být? díky za rady.
-
- Přispěvovatel
Ne ale Romane pockej...nekteri lidi si to nechaj cipnout udelaj si tam mrdu kroutak a pak tomu slapou na krk (100% plynoveho pedalu) hned od 1000ot a libuji si jak to lita... ale za chvili maj v prdeli dvouhmoty...asi to myslel tak
Audi A4 B5, gt2260v, spodek AVF,hlava AHF, 12mm,spičky 0.310, výfuk 70mm, saní 55mm, FMIC
-
- Přispěvovatel
No řeším něco podobného.Jedu do 70 km/h je to v klidu,pak mi připadá,že auto nějak poskakuje,jak na šišatých kolech,ale těma to není-stejné na letnich i zimních.Tlumiče ok KYB EXCEL-G+nové pružiny..Poloosy-no nevím,nic nelupe v rejdu,ani to nevibruje v zátahu pod tu rychlost 70 km/h.Je to odvislé jen od rychlosti,otáčky na to nemají vliv,ani když vyřadím nebo brzdím motorem..Napadlo mě snad už jenom uložení motoru,resp. na levé straně u převodovky,prý dost často odchází a já tam mám ještě původní..
Nebo je to vlastnost O1?Že skáče jako koza?Sednu do Audi 80 a tam to je o něčem jiném a tvrdý podvozek má taky,jako celý koncern..
Nebo je to vlastnost O1?Že skáče jako koza?Sednu do Audi 80 a tam to je o něčem jiném a tvrdý podvozek má taky,jako celý koncern..
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
No tak popojedem..Hodil jsem na zadek jiná kola a poskakování je pryč,tohle by bylo vyřešeno..
Ale co mi zůstalo je vibrace nebo spíše rezonance plynového pedálu při zátahu-to tipuju na uložení motoru..Jak vyměním,tak dám vědět výsledek.
Ale co mi zůstalo je vibrace nebo spíše rezonance plynového pedálu při zátahu-to tipuju na uložení motoru..Jak vyměním,tak dám vědět výsledek.
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG