DPF v O1 ASV
Moderátoři: šulda, Moderátoři
DPF v O1 ASV
Zdravím, mám O1 1.9 ASV dotaženou z německa, je namontován filtr pevných částic, avšak zřejmě nedisponuje žádnou formou regenerace nebo čistění, má někdo zkušenost ?? najeto 193 tisíc a zdá se oproti staré AHF dos líná, má někdo taky O1 s DPF ? vím že je to dost vzácné
O2 FL kombi, 2.0 TDI 103 kw CFHC
Ano v TP se nic nemění jen to dostávalo tuším zelenou plaketu. Já jsem si tu jeden kompletní vyšetřil včetně dokumentace že si to jednou zapíšu a když jsem se o to šel zajímat tak v čr nelze a vyjádření škody není to originální uprava
A ano líný to stím je a víc to žere vyhod to do.....e a dej si tam jen origo kat
A ano líný to stím je a víc to žere vyhod to do.....e a dej si tam jen origo kat
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
O1 ale 96kw+ 1/2 roku chip, najeto kolem 220000km s Dpf a jede bez problémů a suprově.
Zkusil bych asi podle možností dát první díl výfuku jen s Katem s jiného auta a vyzkoušel, jestli to bude lepší, nebo ne.
Ladas ho testuje ve své O1, tak mu zkus napsat, možná ti poradí a ví o tom Dpfku více. Třeba to jde i vyčistit, kdyby byl ucpaný.
Zkusil bych asi podle možností dát první díl výfuku jen s Katem s jiného auta a vyzkoušel, jestli to bude lepší, nebo ne.
Ladas ho testuje ve své O1, tak mu zkus napsat, možná ti poradí a ví o tom Dpfku více. Třeba to jde i vyčistit, kdyby byl ucpaný.
Škoda Octavia1 Combi ASZ, EGR, KAT, MAF off, kit GTB1756V, FMIC 160mm+ALU60mm, HDS57,76downpipe/60.3/60.3AMA, sání90,předek323Brembo-zadek288MD,chip 227HP 464Nm TDI Fun
Mám to v autě a výkon je v pořádku ale když jsem zjišťoval jak to dopsat tak jediný co ti ve škodovce řeknou že si ho můžeš za 58tis dokoupit ale neví jak ho zapsat a navíc jestli je potřeba změna SW nebo jak dochází k regeneraci prostě informace 0 protože je pro ně lepší prodat nový auto než blbý DPF
jinak když přijede z DE s 4 měli by to zdejší potentáti na úřadech brát v potaz a také tuto normu zapsat
jinak když přijede z DE s 4 měli by to zdejší potentáti na úřadech brát v potaz a také tuto normu zapsat
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Já mám napsáno klasika euro 3, akorát místo katu 2x větší tubus a na zadku samolepku ich fahre mit HJS city filter toť vše, jezdím tak 5,5-6 l kombinace město, mimoměsto, ale auto je dost líné, nemá vůbec takový ten typický zátah na jaký jsem byl zvyklý ze staré ahf a jiných 81 kw, takže čištění mě asi nemine 

O2 FL kombi, 2.0 TDI 103 kw CFHC
Je to jen větší kat. Kouřivost to nesníží. Je to origo díl, má to životnost asi 4 roky. V etce je to za cca 2 tis eur. Na STK by měly po namontovaní udělat kontrolu a pak ti vydat o jednu úroveň vyšší známku. Asi 3 roky zpět jsme to tu už řešili. Taky jsem kamaradovi dovezl jednu 66kw s tím katem a výkon je ok. Možná o něco horší spodek.
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Právě že kouřivost by to mělo snížit. Co jsem se dočetl a dopátral.
Kdyby to byl jen větší KAT, tak proč by se životností 4 let s tím auta co mají 10 a více let jezdila do dnes a pořád to fungovalo.
Chtělo by to asi nějaký starý nepoužitelný kuchnout a podívat se dovnitř.
Kdyby to byl jen větší KAT, tak proč by se životností 4 let s tím auta co mají 10 a více let jezdila do dnes a pořád to fungovalo.
Chtělo by to asi nějaký starý nepoužitelný kuchnout a podívat se dovnitř.
Škoda Octavia1 Combi ASZ, EGR, KAT, MAF off, kit GTB1756V, FMIC 160mm+ALU60mm, HDS57,76downpipe/60.3/60.3AMA, sání90,předek323Brembo-zadek288MD,chip 227HP 464Nm TDI Fun
Ne potentáti to tu nezapíšou když to přijede z DE s tím (samo víme že co uřad to jiný vyklad zakona) a zapsat i když k němu je dokumentace nelze protože je to dokumentace vyrobce DPF ne škody a škoda k tomu žádnou dokumentaci nemá (to mi bylo tehdá cca 5let zpět řečeno)Ladas píše: jinak když přijede z DE s 4 měli by to zdejší potentáti na úřadech brát v potaz a také tuto normu zapsat
U auta kde to bylo byl výkon slabší vyměnil jsem za běžný kat z OI ASV orig a sjuper.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K