Prasklina na turbu - Bude mít vliv ? Pokud Ano jak opravit
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
Prasklina na turbu - Bude mít vliv ? Pokud Ano jak opravit
ZDravím všechny, prosim vás všechny, koupil jsem Audi A5 3.0TDI quattrro chci se zeptat jelikož filtr pevnych častic byl už uplně KO tak jsem ho odstranil už kvuli dalším upravam a jelikož je to kurvítko motorůů. Ale všiml jsem si toho že na Turbu je uštíply kus z turbínové skříně. Chci se zeptat bude mít nějaký vliv na pruběh vozu pokud ano, tak jak opravit jelikož se mi nechce kupovat turbo kvuli jedne prasklince na litině. Dá se to nějak svařit, nebo nějak repasovat a vyměnit tento díl Děkuji za každou radu. 

-
- Nováček
Diky
Děkuji, a chci se zeptat jen tak pro info ? dá se to nějak zavařit ? pro klidn a duši 

-
- Nováček
Zavaření
Díky moc, samozřejmě bych to dal někomu kdo s timhle má trošku zkušenosti už, bud firmě co repasuje turba aby to zavařila nebo jednomu co vaří litiny
-
- Nováček
Zavareni
To nevim mozna majiteli predemnou az ted jsem si toho vsiml. No sehnal jsem jednoho co svaruje a ma i elektrodu na litiny dam mu to aby tam hodil šušen malej jen pro jistotu a necham to tak tak dikec za rady
Jak píše cacinek, je to tam z výroby. Taky mě to kdysi překvapilo 
Koukni na fotku Brouka:
http://dieselpower.cz/forum/userpix/390 ... 1049_1.jpg

Koukni na fotku Brouka:
http://dieselpower.cz/forum/userpix/390 ... 1049_1.jpg
Jak ti radi kluci - kdyz to neni ocuzeny od sazi , tak se lepsi na to vysrat . Varit litinu je dost problematicky, to ze nekdo ma elektrody na litinu jeste neznamena , ze tu litinu umi zavarit tak , aby se dany dil nezkroutil a nepraskl o kousek vedle 

O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
-
- Nováček
To jako fakt ?
Hosi to si ze me delate srandu 😀😀 to je tam fakt od vyroby ? Tak to je pecka