Obsah fóra Dieselpower forum
Obsah fóra Dieselpower forum Přihlášení Registrace FAQ Seznam uživatelů Hledat

Obsah fóra Dieselpower forum » Autodiagnostika/Software/Elektro svět » instalacni cd delphi ds-150E Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Přidat nové téma  Zaslat odpověď Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma 
instalacni cd delphi ds-150E
PříspěvekZaslal: st leden 06, 2016 7:54 pm Citovat
moers
Přispěvovatel
Založen: 24.1.2009
Příspěvky: 414




mam problem nemuzu nainstalovat instalacni cd na delphi ds-150e cars pc-version2.14.2 truck pc-version2.14. funkci sem nenasel na stahnuti nevi nekdo kde se da sehnat?dikyy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: st leden 06, 2016 8:15 pm Citovat
uiqjirka
Přispěvovatel
Založen: 29.2.2008
Příspěvky: 991




Jen se zkopiruje adresar do PC a spusti ze slozky main.exe, co chces instalovat?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: st leden 06, 2016 8:36 pm Citovat
moers
Přispěvovatel
Založen: 24.1.2009
Příspěvky: 414




uiqjirka napsal:
Jen se zkopiruje adresar do PC a spusti ze slozky main.exe, co chces instalovat?
to cd nejde instalovat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: st leden 06, 2016 9:02 pm Citovat
kohucik16
Přispěvovatel
Založen: 3.6.2007
Příspěvky: 330
Bydliště: Michalovce




lebo to sa uz neinstaluje data sa skopiruju do pc a len sa spusti ten program.. Main.exe na neho si potom mozes vytvorit odkaz...chinan mal poslat aj navod B??a
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: st leden 06, 2016 9:13 pm Citovat
uiqjirka
Přispěvovatel
Založen: 29.2.2008
Příspěvky: 991




Vzdyt jsem mu to psal a on porad chce něco instalovat Velmi ??astn?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: čt leden 07, 2016 10:28 am Citovat
sathol
Přispěvovatel
Založen: 3.11.2007
Příspěvky: 939




napiš mu to po lopatě ::::Smile))soubory na cd přenest do hadru C:
a pak spustit main.exe
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
2014.2 vs. 2014.3
PříspěvekZaslal: pá leden 08, 2016 10:21 am Citovat
vikieso
Přispěvovatel
Založen: 22.10.2008
Příspěvky: 116
Bydliště: Handlova




funguje nova verzia hardveru 2014.3 zo starsim softwarom 2014.2
lebo pocitac sa mi normalne s vci spoji ale z autom nie uz druhy kus vsetky testy presli v pohode nemam zatial aktivovanu novsiu verziu softwaru 2014.3 tak nemam to ako odskusat nema niekdo skusenost
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
PříspěvekZaslal: pá leden 08, 2016 3:48 pm Citovat
uiqjirka
Přispěvovatel
Založen: 29.2.2008
Příspěvky: 991




Je potřeba to psat trikrat????
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: pá leden 08, 2016 5:55 pm Citovat
vikieso
Přispěvovatel
Založen: 22.10.2008
Příspěvky: 116
Bydliště: Handlova




uiqjirka napsal:
Je potřeba to psat trikrat????

JE POTREBA SA PYTAT
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
PříspěvekZaslal: pá leden 08, 2016 5:56 pm Citovat
uiqjirka
Přispěvovatel
Založen: 29.2.2008
Příspěvky: 991




Ne trikrat dokola v ruznych tematech a porad na to same.. O?i sem tam
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: pá leden 08, 2016 9:19 pm Citovat
vikieso
Přispěvovatel
Založen: 22.10.2008
Příspěvky: 116
Bydliště: Handlova




A NA co su try temata na jednu vec
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
PříspěvekZaslal: so leden 09, 2016 11:45 am Citovat
moers
Přispěvovatel
Založen: 24.1.2009
Příspěvky: 414




uiqjirka napsal:
Vzdyt jsem mu to psal a on porad chce něco instalovat Velmi ??astn?
na cd chybi patrne nejaky soubor nejdeto
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: so leden 09, 2016 11:58 am Citovat
moers
Přispěvovatel
Založen: 24.1.2009
Příspěvky: 414




uiqjirka napsal:
Ne trikrat dokola v ruznych tematech a porad na to same.. O?i sem tam
na cd patrne chybi nejaky soubor nejde to Smutn?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: so leden 09, 2016 12:17 pm Citovat
hansdob
Aktivista
Založen: 17.9.2009
Příspěvky: 6976
Bydliště: Vysočina-Dobronín




ty ještě furt něco instaluješ???

_________________
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: so leden 09, 2016 12:21 pm Citovat
uiqjirka
Přispěvovatel
Založen: 29.2.2008
Příspěvky: 991




Sm?ch
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
instalacni cd delphi ds-150E
 Obsah fóra Dieselpower forum » Autodiagnostika/Software/Elektro svět
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
Strana 1 z 5  
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
  
  
 Přidat nové téma  Zaslat odpověď  


TOPlist    
Copyright (c) 2005-2007 DIESELPOWER.CZ. Vsechna prava vyhrazena.
    Powered by phpBB © 2001-2004 phpBB Group. phpBB Skin by Vjacheslav Trushkin.