ford galaxy 2,0tdci 103kw vyřešeno
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ford galaxy 2,0tdci 103kw vyřešeno
zdravím všechny zkušené. Na ford galaxy 2,0tdci 103kw QXWA jsem měnil EGR za nový delphi a v navodu od delphi je že po výměně je nutné EGR přizpůsobit diagnostikou. Dělal to někdo?? Je to nutné?? jde to FoCOMem??
Naposledy upravil(a) hansdob dne 13 úno 2016, 12:52, celkem upraveno 1 x.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
zkusím nezakládat nové vlákno a zeptám se zde ted už auto jezdí funguje 90% problémů mam vyřešených a ted poslední co mě trápí je chyba
P010F-00 Hmotnost/objem proudu vzduchu, senzor (senzor A/B): Korelace
27
vždy když jde do vysokejch (na 3 a 4 rychl stupen přes 4 tis otáček) hodí tuto hlášku plus info na maxidotu a je "v nouzi" když odpojím váhu vzduchu a nechám ji odpojenou auto je trošku horší na rozjezd od spoda ale tuto závadu neudělá letí jak střelený až do omezovačů (1,2,3,4) na 5 a 6 už bych to nedal
no tak jsem zkusil novou váhu vzduchu a žádná změna
Setkal se stím někdo?? Víte co je špatně?? Senzory na sání jsem vyčistil a klapku taky.
P010F-00 Hmotnost/objem proudu vzduchu, senzor (senzor A/B): Korelace
27
vždy když jde do vysokejch (na 3 a 4 rychl stupen přes 4 tis otáček) hodí tuto hlášku plus info na maxidotu a je "v nouzi" když odpojím váhu vzduchu a nechám ji odpojenou auto je trošku horší na rozjezd od spoda ale tuto závadu neudělá letí jak střelený až do omezovačů (1,2,3,4) na 5 a 6 už bych to nedal

Setkal se stím někdo?? Víte co je špatně?? Senzory na sání jsem vyčistil a klapku taky.
Ahoj panové děkuji všem za pomoc a rady. V diagnostice focom jsem teploty a hodnoty tlaku vzduchu viděl proto jsem věděl že vedení od těch třech snímaču je OK. Po odpojení kteréhokoliv snímače se auto chovalo stejně (jednotka asi spustí nějaký bezpečný mod pro jízdu) do nouze nepadalo po výměně všech snímačů auto je OK nepadá do nouze vše OK nedalo mi to a vracel jsem postupně jeden snímač po druhým a prostě musejí být špatný všechny tři jelikož na tři nový vše OK na kterýkoliv dva nový a jeden původní není v pořádku ale zvláštní je že na diag zobrazují všechny +/- bohužel ono zobrazení ve focom není uplně TOP (teplota nasávaného vzduchu je -27,774°C a čím více proudí tím to ohřívá senzor a teplota stoupá blíže k nule) no ale prostě tři vadné snímače.