dneska jsem měnil vzducháč po 15tis. a když jsem na něj koukal tak ze spoda je jakoby v části kde to nejvíc saje vzduch taková černá skvrna viz. foto, přijde mi to jako lehce od oleje. Druhá strana filtru je čistá. Kde se to tam bere ?
Oktopod 1,9 TDI, r.v. 2000, AHF, 81kW -> 113kW/355 Nm (MUDr. TDI Fun)
PP764, HDS57+VR6, EGR off, KAT off, zadní puky TT, 605.000km, první majitel
WEBASTO Thermo Top C, ETKA 8.1, VAG-ína 18.9.0, VIS 6.5, FiatEcuScan, FordDiag
vložka filtra nemá nič spoločné s ic , pretože je na začiatku prívodu vzduchu . Najjednoduchšie vysvetlenie je , že si nasal špinavý vzduch za nejakým dymiacim autom , alebo máš netesný výfukový zvod a hlceš vlastný dym .
A3/TDI AGR 66kw/r 1998/EGR OFF .Návšteva servisu je posledný zúfalý pokus o spojazdnenie auta.
To mi je absolutne jasne kde je filter a kde ic v systeme... Ide o to odkial filter nasava vzduch, moze byt v okoli nejaka netesnost a filter to nasaje. Nemyslel som tym ze netesnost ic sposobi zanesenie filtra
U tychto motorov to je normalne lebo egr ventil ti vracia spaliny naspet cez sanie aby sa zlepsili emisie a zanasa ti to vzduchovy filter. Je to tak vyriesene konstrukciou motora. Len nevidim ci je to len od dymu alebo aj od oleja?
Pro noveho ivana s cisly: Jiz jsem se odborne jak rikas vyjadril. Nejlepe se vyjadril senioring1 jak jsem jiz psal. Jestli si za svym tvrzenim stojis, vysvetli mi kudy vraci egr spaliny pod vlozku filtru. Diky
takze EGR a IC....
ja osobne tam nevidim nic divne, filter je na to aby zachytil necistoty, tak ich aj zachitil. Ak spravne vidim tak su na strane odkial prichadza vzduch zvonku. Neries
udělej fotku té strany filtrboxu ve které je položen filtr (bez filtru)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!