Prosim o pomoc s Astrou co my stoji na servise 2006 rok 190tis najeto panovy po projeti dirou auto zdechlo a nejde nastartovat.... dle diag žadná chyba, na Railu se my dle diag neukazuje zadnej tlak respektive 0,65 mpa ktery se nehybe a kdyz uz se pohne tak klesne na 0,43 mpa a zase se vrati. zkusil jsem cerpadlo nalit primo naftou zadna zmena a pote jsem zkusil dat jiny regulator tlaku na cerpadle taky bez vysledku..... nemaj tyhle auta neco jako narazovy cidlo nebo neco podobnyho???? Či nema nekdo tuseni na co jeste mrknout jsem uz zoufalej....
posledně jsem na této motoráži měnil snímač otáček, je vzadu na motoru pod startérem, ale tam byl problém že někam dojel a pak to nešlo natočit..
tvůj problém vypadá spíš na kabeláž někde..
baterku odpojit zapojit ? kostry?
připojit startkabelm kostru na motor přímo a zkusit
otacky my diagnostika ukazuje takze ten by mel bejt v poradku.... kostry prolezu ale starter toci dobre, regulator po zapnuti klicku vrci jak puvodni tak ten vymeneny... zkusil jsem dat naftu naprimo a cerpadlo si absolutne nic netaha.....
na sprej jsem ho zkousel a bezel normalne takze tam bych problem nevidel spis my nejde dohlavy proc cerpadlo netaha naftu ikdyz jsem ji tam balonkem zkousel tlacit....