fiat puntoI 1.1i nejde naštartovať

Alfa Romeo, Fiat, Lancia...

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
miko09
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

fiat puntoI 1.1i nejde naštartovať

Příspěvek od miko09 »

Nazdar chalani. Mám taký problém z týmto motorom. Keď auto naštartujem a ide na sitič , tak je všetko ok , ale akonáhle sa sitič vypne tak auto zhasne a už nejde naštartovať. benzín dáva či hádže iskru som ešte nepozeral . nedruhý deň keď skúšam štartovať tak auto z problémami naštartuje , ale akonáhle vypne siťič tak zhasne opäť .nestretli ste sa už z daným problémom ???
miko09
Přispěvovatel

Re: fiat puntoI 1.1i nejde naštartovať

Příspěvek od miko09 »

miko09 píše:Nazdar chalani. Mám taký problém z týmto motorom. Keď auto naštartujem a ide na sitič , tak je všetko ok , ale akonáhle sa sitič vypne tak auto zhasne a už nejde naštartovať. benzín dáva či hádže iskru som ešte nepozeral . nedruhý deň keď skúšam štartovať tak auto z problémami naštartuje , ale akonáhle vypne siťič tak zhasne opäť .nestretli ste sa už z daným problémom ???
ešte jedna vec. keď to zhasne a pokúšam sa to naštartovať tak sa mi zdá ako keby to prechlastalo. cítim benzín v oblasti filtra.
miko09
Přispěvovatel

Re: fiat puntoI 1.1i nejde naštartovať-vyriešené

Příspěvek od miko09 »

miko09 píše:
miko09 píše:Nazdar chalani. Mám taký problém z týmto motorom. Keď auto naštartujem a ide na sitič , tak je všetko ok , ale akonáhle sa sitič vypne tak auto zhasne a už nejde naštartovať. benzín dáva či hádže iskru som ešte nepozeral . nedruhý deň keď skúšam štartovať tak auto z problémami naštartuje , ale akonáhle vypne siťič tak zhasne opäť .nestretli ste sa už z daným problémom ???
ešte jedna vec. keď to zhasne a pokúšam sa to naštartovať tak sa mi zdá ako keby to prechlastalo. cítim benzín v oblasti filtra.
a iskru hádže.idem po rozvodoch.tak chlapi porucha je vyriešená. asi to nepotrebuje ani komentár.Obrázek
Obrázek
Obrázek
x.gon
Přispěvovatel

Příspěvek od x.gon »

výhoda těchto motoru je že se to nepotká..vyměním řemen a jedeš
Multivan T5, 2.5tdi 128kw
Octa 2 FL 1.9TDI 77KW
Honda Hornet 600
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

:D To je motor, co? Řemen můžem mít na háku, když spadne jen to chcípne, takže napínací kladku můžeš mít jednu až do smrti vozu, stačí jí namazat a jede se dál..A tahle závada co jsi měl, je právě v tom, motor si poskoči na vypadlých zubech a "nic" se neděje..
nepropadat panice...
sharkie5
Přispěvovatel

Příspěvek od sharkie5 »

"ešte jedna vec. keď to zhasne a pokúšam sa to naštartovať tak sa mi zdá ako keby to prechlastalo. cítim benzín v oblasti filtra."

na to bacha, když se mění paliváč, tak je nejprve nutné sundat hadici z čerpadla jinak se většinou nalomí nátrubek z čerpadla, kor když je to ještě z toho starého zažloutlého plastu a pak je ten benzín cítit hodně :D, ale předpokládám, žes to cítil někde od vzducháče
Berloš multispace 2009, 1.6 HDi, 75 poníků
miko09
Přispěvovatel

Příspěvek od miko09 »

sharkie5 píše:"ešte jedna vec. keď to zhasne a pokúšam sa to naštartovať tak sa mi zdá ako keby to prechlastalo. cítim benzín v oblasti filtra."

na to bacha, když se mění paliváč, tak je nejprve nutné sundat hadici z čerpadla jinak se většinou nalomí nátrubek z čerpadla, kor když je to ještě z toho starého zažloutlého plastu a pak je ten benzín cítit hodně :D, ale předpokládám, žes to cítil někde od vzducháče

presne od vzduchového filtra.kontrola kladky OK kontrola vodnej pumpy OK nastavenie časovania nový ozubený remeň a motor beží bez problémov .
Odpovědět

Zpět na „Italské vozy“