fiat puntoI 1.1i nejde naštartovať
Moderátoři: šulda, Moderátoři
fiat puntoI 1.1i nejde naštartovať
Nazdar chalani. Mám taký problém z týmto motorom. Keď auto naštartujem a ide na sitič , tak je všetko ok , ale akonáhle sa sitič vypne tak auto zhasne a už nejde naštartovať. benzín dáva či hádže iskru som ešte nepozeral . nedruhý deň keď skúšam štartovať tak auto z problémami naštartuje , ale akonáhle vypne siťič tak zhasne opäť .nestretli ste sa už z daným problémom ???
Re: fiat puntoI 1.1i nejde naštartovať
ešte jedna vec. keď to zhasne a pokúšam sa to naštartovať tak sa mi zdá ako keby to prechlastalo. cítim benzín v oblasti filtra.miko09 píše:Nazdar chalani. Mám taký problém z týmto motorom. Keď auto naštartujem a ide na sitič , tak je všetko ok , ale akonáhle sa sitič vypne tak auto zhasne a už nejde naštartovať. benzín dáva či hádže iskru som ešte nepozeral . nedruhý deň keď skúšam štartovať tak auto z problémami naštartuje , ale akonáhle vypne siťič tak zhasne opäť .nestretli ste sa už z daným problémom ???
Re: fiat puntoI 1.1i nejde naštartovať-vyriešené
a iskru hádže.idem po rozvodoch.tak chlapi porucha je vyriešená. asi to nepotrebuje ani komentár.miko09 píše:ešte jedna vec. keď to zhasne a pokúšam sa to naštartovať tak sa mi zdá ako keby to prechlastalo. cítim benzín v oblasti filtra.miko09 píše:Nazdar chalani. Mám taký problém z týmto motorom. Keď auto naštartujem a ide na sitič , tak je všetko ok , ale akonáhle sa sitič vypne tak auto zhasne a už nejde naštartovať. benzín dáva či hádže iskru som ešte nepozeral . nedruhý deň keď skúšam štartovať tak auto z problémami naštartuje , ale akonáhle vypne siťič tak zhasne opäť .nestretli ste sa už z daným problémom ???

"ešte jedna vec. keď to zhasne a pokúšam sa to naštartovať tak sa mi zdá ako keby to prechlastalo. cítim benzín v oblasti filtra."
na to bacha, když se mění paliváč, tak je nejprve nutné sundat hadici z čerpadla jinak se většinou nalomí nátrubek z čerpadla, kor když je to ještě z toho starého zažloutlého plastu a pak je ten benzín cítit hodně
, ale předpokládám, žes to cítil někde od vzducháče
na to bacha, když se mění paliváč, tak je nejprve nutné sundat hadici z čerpadla jinak se většinou nalomí nátrubek z čerpadla, kor když je to ještě z toho starého zažloutlého plastu a pak je ten benzín cítit hodně

Berloš multispace 2009, 1.6 HDi, 75 poníků
sharkie5 píše:"ešte jedna vec. keď to zhasne a pokúšam sa to naštartovať tak sa mi zdá ako keby to prechlastalo. cítim benzín v oblasti filtra."
na to bacha, když se mění paliváč, tak je nejprve nutné sundat hadici z čerpadla jinak se většinou nalomí nátrubek z čerpadla, kor když je to ještě z toho starého zažloutlého plastu a pak je ten benzín cítit hodně, ale předpokládám, žes to cítil někde od vzducháče
presne od vzduchového filtra.kontrola kladky OK kontrola vodnej pumpy OK nastavenie časovania nový ozubený remeň a motor beží bez problémov .