Benzín místo nafty
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Benzín místo nafty
Zdravím všechny a předem děkuji za rady,
známý v práci půjčil svoji Alfu 2,4 Jtd ženské a ta natankovala 70 litrů benzínu a asi po 1 Km zůstala stát.
Teď se k tomu nechce postavit čelem a celou věc předala právníkovi s tím, že nebude hradit opravu.
A teď dotaz, je nějaká naděje, že to přežilo vysokotlaké čerpadlo? Má to zkusit vycucnout a vyčistit a jak se to dá vlastně zachránit?
Dík
známý v práci půjčil svoji Alfu 2,4 Jtd ženské a ta natankovala 70 litrů benzínu a asi po 1 Km zůstala stát.
Teď se k tomu nechce postavit čelem a celou věc předala právníkovi s tím, že nebude hradit opravu.
A teď dotaz, je nějaká naděje, že to přežilo vysokotlaké čerpadlo? Má to zkusit vycucnout a vyčistit a jak se to dá vlastně zachránit?
Dík
-
- Přispěvovatel
na co právníka na to že je blbá? vysát vyměnit palivák nalej adtiva naftu a dones jí účet nejni co řešit...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
První blbost udělal,že ji něco vůbec pučoval.Zásada č.1- auto a manželku nepučovat. 

Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
teoreticky by to mělo po vyčištění a nalití nafty normálně jet, ale nemusí to být na 100% a taky se to hlavně nemusí projevit hned
začne ti to za týden blbě startrovat a co...
nevím co se jako kráva ohání právníkem když to zjevně pokonila ona, lepší je fakt nic nepučovat...je to akorát na problém
já občas půjčuju náhradní auto, mám P406
jednou mě to asi po měsíci týpek vrátil, přijel večer, tak jsem to neviděl, auto zajebaný jak cigánský hračky,80L nádrž skoro prázdná, najel za měsíc 8tis.km...no hrůza, takže teď to půjčím tak kámošovi ale na ostatní kašlu
naproti tomu to měl tuhle kolega z práce, vrátil to napucovaný,dotankovaný a s flaškou slivovice jako revanž...a to jsem měl jeho auto všeho všudy 3 dny
opět jsme u toho že lidé jsou takoví i makoví...
začne ti to za týden blbě startrovat a co...
nevím co se jako kráva ohání právníkem když to zjevně pokonila ona, lepší je fakt nic nepučovat...je to akorát na problém
já občas půjčuju náhradní auto, mám P406
jednou mě to asi po měsíci týpek vrátil, přijel večer, tak jsem to neviděl, auto zajebaný jak cigánský hračky,80L nádrž skoro prázdná, najel za měsíc 8tis.km...no hrůza, takže teď to půjčím tak kámošovi ale na ostatní kašlu
naproti tomu to měl tuhle kolega z práce, vrátil to napucovaný,dotankovaný a s flaškou slivovice jako revanž...a to jsem měl jeho auto všeho všudy 3 dny
opět jsme u toho že lidé jsou takoví i makoví...

no, ale ona si ho asi našla proto aby to ( nic ) platit nemusela, takže pokud to normálně pojede, jedině dobře pro něj, pochybuju že z ní něco vyrazí, předpokládám že není žádná smlouva o zapůjčení a odpovědnosti v případě že se něco stane...ale všechno jen "per huba"stanomx píše:nj tak ja by som si dal vymenit cely common rail ked si našla právnika
A si cakal nieco ine?! A v kazdej rodine je cierna ovca, rusi hovoria:favo píše:Já svoje druhý auto pujčuji pouze v rodině a ještě se mi nestalo, že by se vrátilo alespoň se stejným množstvím paliva.
Zato bordel tam vždy nějaký přibude.
V semji ne bez uroda
Octavia 1 Elegance rv2003 ASZ TDI PD 96kW M6 96500km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1