Obsah fóra Dieselpower forum
Obsah fóra Dieselpower forum Přihlášení Registrace FAQ Seznam uživatelů Hledat

Obsah fóra Dieselpower forum » Autodiagnostika/Software/Elektro svět » WoW SNOOPER
Přidat nové téma  Zaslat odpověď Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma 
WoW SNOOPER
PříspěvekZaslal: so srpen 13, 2016 6:52 pm Citovat
Gus
Přispěvovatel
Založen: 30.3.2009
Příspěvky: 189




Má někdo zkušenosti s touto dignostikou? 2016 WoW SNOOPER Bluetooth Cars Trucks Diagnostic Tool Scanner , má jí cenu objednávat z číny třeba místo CDP+ 2016

píšou ,že by tam měly být i nějaké schémata atd...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: po srpen 15, 2016 8:44 pm Citovat
tino3
Sběrač informací
Založen: 9.4.2007
Příspěvky: 49
Bydliště: Handlova




Ahoj,vnutra VCI u delphi,autocom,CDP+ aj wow snooper su rovnake,bud jednodoska alebo dvojdoska a je zmeneny len vzhlad skriniek.
Co sa tyka software tak autocom a delphi su rovnake,len je zmenena farba .S wow snooper predavaju cinani software wow V5.008 R2 v pozadovanom jazyku.Tento program obsahuje rozne data k vozidlam,schemy zapojenia,servisne info.Su tam celkom uzitocne veci a uz mi par krat pomohli.
Čize je mozne pouzivat v jenom notebooku software delphi,autocom aj wow na tu istu skrinku VCI,len treba mat v skrinke nahrany firmware z wow(je vacsi) a musi byt ten isty firmare vlozeny aj v programoch delphi a autocom.
Ak mas funkcnu skrinku VCI,staci ti len program wow.Je toho po nete dost popisane co treba urobit aby to slo bez problemu .
Ja mam dvojdosku v obale delphi a jednodosku v obale autocom a obe mi idu aj z delphi 2014.3 aj z wow V5.008 R2 CZ.Mam v nich nahrany rovnaky firmware( nahraval som ho do nich cez wow 5.003 ,bez problemu mi to slo).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2016 1:14 pm Citovat
Gus
Přispěvovatel
Založen: 30.3.2009
Příspěvky: 189




tino3 napsal:
Ahoj,vnutra VCI u delphi,autocom,CDP+ aj wow snooper su rovnake,bud jednodoska alebo dvojdoska a je zmeneny len vzhlad skriniek.
Co sa tyka software tak autocom a delphi su rovnake,len je zmenena farba .S wow snooper predavaju cinani software wow V5.008 R2 v pozadovanom jazyku.Tento program obsahuje rozne data k vozidlam,schemy zapojenia,servisne info.Su tam celkom uzitocne veci a uz mi par krat pomohli.
Čize je mozne pouzivat v jenom notebooku software delphi,autocom aj wow na tu istu skrinku VCI,len treba mat v skrinke nahrany firmware z wow(je vacsi) a musi byt ten isty firmare vlozeny aj v programoch delphi a autocom.
Ak mas funkcnu skrinku VCI,staci ti len program wow.Je toho po nete dost popisane co treba urobit aby to slo bez problemu .
Ja mam dvojdosku v obale delphi a jednodosku v obale autocom a obe mi idu aj z delphi 2014.3 aj z wow V5.008 R2 CZ.Mam v nich nahrany rovnaky firmware( nahraval som ho do nich cez wow 5.003 ,bez problemu mi to slo).


Děkuji, za info , objednal jsem wow tak snad budu mít štěstí Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2016 3:34 pm Citovat
kohucik16
Přispěvovatel
Založen: 3.6.2007
Příspěvky: 330
Bydliště: Michalovce




Vzdy ide o kvalitu hw tak potom otvor a sprav foto. Mrknut? Ja som wow niekedy mal 5.00.8 ale prestalo ma bavyt stale vsetko potvrdzovat a
vzdy presne zadavat o aku motorizaciu ide. Tie autodata co su tam su len klaciske autodata 3.38 tie si mozes najst aj tuna na fore Mrknut?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wow
PříspěvekZaslal: st září 21, 2016 3:09 pm Citovat
Gus
Přispěvovatel
Založen: 30.3.2009
Příspěvky: 189




Ahoj,tak diag přišla , rozchodil jsem sw. wow , ale nedaří se mi rozjet sw delphi 2015R3. Zkončim vždy,že vytvořím složku v poznámkovém bloku tam se mi zkopíruje aktivační kod , ale dál nevím co s tím... . Jinak zde jsou fotky hw

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: po září 26, 2016 2:07 pm Citovat
tino3
Sběrač informací
Založen: 9.4.2007
Příspěvky: 49
Bydliště: Handlova




Co som porovnaval,tak v cinskej 2015.3 je este menej aut,ako vo verzii 2014.3 hex2stuff.Som si stiahol v mhh auto 2015.3 a pri instalacii som tiez ostal tam kde aj Ty.Tak som z nej zmazal cely subor main a nahradil ho takym istym ale z verzie 2014.2,ktoru som mal nainstalovanu inde a ono sa to otvorilo ako verzia 2015.3.Ale je to urcite ofajc,len premenovali staru verziu aby boli lepsi ako hex2stuff Smile .Kup si bud verziu 2014.3 alebo 2015.1 od hex2stuff aj z aktivaciou,predava sa vselikde aj na aliexprese.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wow
PříspěvekZaslal: po září 26, 2016 7:28 pm Citovat
Gus
Přispěvovatel
Založen: 30.3.2009
Příspěvky: 189




Ok dík za rady, tak zůstanu u 2014r3
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2016 8:16 am Citovat
tino3
Sběrač informací
Založen: 9.4.2007
Příspěvky: 49
Bydliště: Handlova




No ako?Diagnostika Ti funguje? Tu je rozdiel vo verziach napr golf 7





Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wow
PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2016 8:38 am Citovat
Gus
Přispěvovatel
Založen: 30.3.2009
Příspěvky: 189




Ano diagnostika funguje zatím dobře, zustal jsem u verze sw 2014.R3 ,časem pak zkusím tu 2015R1 Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2016 11:30 am Citovat
octaviask
Aktivista
Založen: 6.12.2011
Příspěvky: 4047
Bydliště: SK




ziadna nova 2015 a + nie je.... delphi zmenilo sifrovanie a vsetko su to FAKE verzie pripadne len upravene obrazky na 2015 a nabastlene databazy.

_________________
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2016 5:03 am Citovat
tino3
Sběrač informací
Založen: 9.4.2007
Příspěvky: 49
Bydliště: Handlova




Ved tu sa nikto o originaloch nebavi.Je nam jasne ze delphi uz dlhsie pouzva dongle usb aktivaciu a vsetky akoze novsie verzie su len dielom niekoho,kto dohral do 2013 (ta sla este instalovat bez usb a online kontrol) data z novsich verzii a spojazdnil na svoju akoze aktivaciu cez xml subor.
Mat original by bolo super,no oplati sa kupit a pravidelne aktualizovat servisom.ktorym to ulahcuje pracu a prinasa peniaze ale na udrziavanie chodu par rodinnych priblizovadiel myslim lepsi klon a upraveny soft staci.A to ze treba ma aj znalosti a predstavu co to tam vlastne ten notebook vypisuje je ina vec a nie vsetko je ozaj tak ako sa to na prvy pohlad zda.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2016 2:44 pm Citovat
octaviask
Aktivista
Založen: 6.12.2011
Příspěvky: 4047
Bydliště: SK




JJ ved ano..ja len vravim ze tie 2015 a 2014...nie su vzdy 2015 Velmi ??astn? niektore maju este menej aut ako 2013..... + plno bugov.

_________________
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: čt listopad 01, 2018 5:18 am Citovat
gars
Přispěvovatel
Založen: 3.1.2015
Příspěvky: 63
Bydliště: havířov




Zdravim,mam dotaz jak rozjrt snooper 5008.Driver-NET FRAMEWORK-JAVA,potom snooper otevřu v disku C na plochu odešlu zastupce start WOW,WOW.Otevřu a lítá logo Wurth a pořád dokola a nic.Nevím kde je problém,diag.mám na WIN 732bit.jedině nastavení kompability(win7,servis pack1...),anebo v JAVA.Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
PříspěvekZaslal: so březen 23, 2019 5:17 pm Citovat
gars
Přispěvovatel
Založen: 3.1.2015
Příspěvky: 63
Bydliště: havířov




Zdravim,po zimě jsem zapojil SNOOPER chvíli svítil zeleně a potom už nic.Asi bude kaput,když ho zapojím do DIAG.zásuvky tak jenom problikne červeně a zhasne, notas ho vubec nerozpozná.V NB program mi normálně najede ale žádná komunikace.Něco odešlo, spalilo... Zmaten?Má někdo zkušenost s timto.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
WoW SNOOPER
 Obsah fóra Dieselpower forum » Autodiagnostika/Software/Elektro svět
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
Strana 1 z 1  

  
  
 Přidat nové téma  Zaslat odpověď  


TOPlist    
Copyright (c) 2005-2007 DIESELPOWER.CZ. Vsechna prava vyhrazena.
    Powered by phpBB © 2001-2004 phpBB Group. phpBB Skin by Vjacheslav Trushkin.