VW Passat B8 2.0 BiTDI 238 PS to 290 PS by DIESELPOWER

Toto fórum slouží ke zveřejnění výkonových grafů Vašich vozů.

Moderátoři: šulda, JasteR, Moderátoři

Odpovědět
Uživatelský avatar
DIESELPOWER office
uživatel
Příspěvky: 672
Registrován: 18 říj 2012, 20:23
Bydliště: office
Kontaktovat uživatele:

VW Passat B8 2.0 BiTDI 238 PS to 290 PS by DIESELPOWER

Příspěvek od DIESELPOWER office »

VW Passat Variant 2.0 BiTDI 4Motion R-Line

Na počátku naší spolupráce byly přirozené a zcela pochopitelné aspekty: nedůvěra, obavy, možná i předsudky. Ty se v průběhu úvodní komunikace ukázaly jako zcela zbytečné, takže se k nám majitel VW Passat s dvoulitrovým motorem, přeplňovaným dvěma turbodmychadly s označením 2.0 BiTDI, dostavil na úpravu.

Podnětem byl fakt, že zákazník byl původně rozhodnut pořídit si Audi 3.0 BiTDI, nicméně díky nabídce, která se neodmítá, přistoupil ke koupi tohoto vozu. Důvodem byly jeho časté cesty do zahraničí. Nejen kvůli tomu se rozhodl pro optimalizaci řídící jednotky. Motor 2.0BiTDI, u kterého výrobce slibuje 240 koní a 500 Nm, patří mezi vrcholné motorizace. Sériovému vozu jsme na naší válcové zkušebně naměřili 238 PS a 520 Nm. Po komplexní úpravě řídící jednotky motoru, provedené s ohledem na maximální životnost DPF a turbodmychadel, jsme dosáhli úctyhodného výkonu 290 PS a 593 Nm s naprosto dokonalým průběhem.


Touto úpravou získáte:
zvýšení výkonu až o 52 PS a 73 Nm
snížení spotřeby až 10%
zlepšení dynamiky vozu ve všech jízdních režimech a celém spektru otáček

Máte-li zájem o tuto úpravu nebo jiný dotaz, více informací získáte zde: http://www.dp-race.com/shop/passat-b8-1 ... rtversion/

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Výsledky Vašeho měření - Grafy“