klimatizace problem

Citroen, Peugeot, Renault..

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
honzas1
Přispěvovatel
Příspěvky: 805
Registrován: 25 led 2011, 14:54
Bydliště: Frýdek-Místek

klimatizace problem

Příspěvek od honzas1 »

Ahoj. Trochu OT, jedna se o klimatizaci v renckovi. Byla opravovala kvůli uniku, nevim presne co menili. Ted jde o to ze klima chladi třeba 10 minut a pakk začne vadnout ventilator, staci když dam klimu do off a do minuty to fouká zase stejne silne. Jako kdyby tam něco primrzalo. Když dam ručně otacky tak to stejne zvadne. Když dam ručně plne tocky tak ventilator jede a z výdechu jen trochu a za pul minuty se to rozfouka pričemž litaji z výdechu sněhové vločky 😃. Nenapadá někoho něco ? Díky.
polo 1.4tdi AMF
frantisek28
Přispěvovatel
Příspěvky: 840
Registrován: 08 črc 2007, 17:23

Příspěvek od frantisek28 »

Teplotne cidlo na vyparniku… Bud je vadne, alebo je niekde dalej od vyparnika. Skusit cez diagnostiku pozriet teplotu…
Ono by malo udrziavat teplotu do 4 stupnov ak sa nemylim, aby vyparnik nenamrzal. Ak nemera spravne, vyparnik namrzne a neprejde cezen vzduch do kabiny…
honzas1
Přispěvovatel
Příspěvky: 805
Registrován: 25 led 2011, 14:54
Bydliště: Frýdek-Místek

Příspěvek od honzas1 »

Díky. Ještě jeden dotaz.auto bylo odvezeno do servisu s tim ze když se stalo dele na spojce tak auto začalo popojizdet, někdy zůstal viset pedal na zemi. To asi nekde chcal valeček tipuju. No vratilo se to zpět, vyměnili komplet spojku s válečkem , ale v čem je problem na první pohled, ze spojka jde tak skoro pul chodu naprazno, jako by jen mačkal pruzinu a az pak jde normálně tuhy chod. Urcite to tak nechodili a zajímalo by me co s tim provedli . Předpokládám ze pouzili origo, ale kdo vii.
polo 1.4tdi AMF
Odpovědět

Zpět na „Francouzské vozy“