Obrysové svetlá VW Touran
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Obrysové svetlá VW Touran
Zdravím mám problém z VW Touran 2009, 77kw,Dpf,dsg7 Nesvieti práve predné obrysové svetlo zadné svieti vymenil som aj žiarovku a stále nesvieti vypisuje chybu, premeral som merakom aj vsetky poistky všetky sú v poriadku neviem konkrétne ktorá poistka je práve predne obrysove svetlo mam aj brožúru ale tam to nieje. Ak niekto vie kde na paneli poistiek sa nachadza poistka pre obrysové svetlá aby som to ešte raz premeral ale je to divne ze v zadu svieti a v predu nie
Schema:
Kód: Vybrat vše
https://uloz.to/!xKD11o97Qjxr/touran-xpsdusan.uto@zoznam.skjozef9 píše:Pošli email.
Kde prosim ta najdem ovladanie svetlometu nejake relatko premeral rozpojil konektor svetlometu presvietil som konektor 10 pin svetlomet vsetko funguje ani ziadny skrat len by som premeral este od svetlometu ale neviem kde to usti odkial je privod a inak pri vypnutom stave som nameral na konektore 0,05V neviem ci to ma nejaky vplyv na opacnom svetlomete je 0VUtmir píše:dusan.uto@zoznam.skjozef9 píše:Pošli email.
V pdf-ku ,,Relé,, pohladaj J 317 a J 329, je ich tam viac podľa výbavy, porovnaj na tvojom aute aké máš, v pdf ,,RJ v prednej časti vozidiel,, od strany 32 je tá RJ, konektor A, pohladajte piny od tejto RJ k svetlometu, premerať ich, pri zapnutí svetiel či je napätie na týchto pinoch (RJ konektor D pin 10, svetlomet), kde sa stráca to napätie. Tá RJ je pod prístrojovkou (podľa scemy v pdf čo som poslal), pohľadať, či je napätie na tom D konektore pin 10, ak tam je a pri žiarovke nie, potom bude treba prejsť po kabeláži od tej RJ až k svetlám, kde sa to stráca.