Ahojte mam taky problem ze motor skoro vobec netaha do 1700 otacok mozem mat plyn aj na podlahe bez zmeny... ked nabehne turbo co je cca tych 1700 1800 odpaluje ako besna na diagnostike to neukazuje chybu vie mi dakto poradit ? Pripadne co pozerat na diagnostike ? Dakujem...
No este som to nerobil ale skusim sa na to zajtra pozriet ten log a ta dioda to je tiez ore mna nezname ale poguglujem..
Turbo neviem v akom je stave....
Zatial dakujem
Tak som skusal tu diodu nepomohlo ten graf som este neriesil kedze mam sluzobne auto teraz a celkom mam problem diagnostika a moje auto.... ale skusim este vymenit to ovladanie turba kedze ho mam...
Tak som dal auto do servisu a vraj turbo ma uz volu a ze teda to je pricina teda dalsia moja otazka neviete mi odporucit de kupit firmu na repas alebo tak reklam je hafo len chcem aby to aj daco vydrzalo zase dikes
fabia1.9 píše:Ahojte mam taky problem ze motor skoro vobec netaha do 1700 otacok mozem mat plyn aj na podlahe bez zmeny... ked nabehne turbo co je cca tych 1700 1800 odpaluje ako besna na diagnostike to neukazuje chybu vie mi dakto poradit ? Pripadne co pozerat na diagnostike ? Dakujem...