IVECO reset intervalu oleje???

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
kaad
Aktivista
Příspěvky: 1080
Registrován: 14 říj 2007, 15:52
Odpovědi: 1
Bydliště: okres Přerov

IVECO reset intervalu oleje???

Příspěvek od kaad »

Kluci vyměnil jsem na IVECU 35C 17 r.v. 2012 olej v motoru, ale stále mi bliká kontrolka oleje a vypisuje to ,,ensine oil." Nevíte někdo, jak ten interval zresetuju? Díky.
Fiat Ulysse 2,0JTD a AUDI A3 S-line 125kW
proxima
Přispěvovatel
Příspěvky: 685
Registrován: 07 dub 2017, 18:17
Bydliště: SK

Příspěvek od proxima »

Diagnostikou.
Uživatelský avatar
roman1648
Aktivista
Příspěvky: 18016
Registrován: 18 zář 2009, 06:57
Bydliště: Vysočina

Příspěvek od roman1648 »

No snad nebude tak zle, dej si to do googlu, jsou tam videa s postupem
kaad
Aktivista
Příspěvky: 1080
Registrován: 14 říj 2007, 15:52
Odpovědi: 1
Bydliště: okres Přerov

Příspěvek od kaad »

proxima píše:Diagnostikou.
Tak přímo na IVECO diagnostiku nemám, protože běžně tyto vozy nedělám. Udělám tak dva, tři do roka a k vůli tomu nebudu kupovat diagnostiku za x tisíc. Mám ovšem na Fiaty Ficom v kterém je sice Iveco obsaženo, ale nespojilo se mně to s ŘJ. A FEBI to neumí. Zkusím mrknout na ten google.
Fiat Ulysse 2,0JTD a AUDI A3 S-line 125kW
joe
Aktivista
Příspěvky: 1531
Registrován: 22 pro 2006, 11:31

Příspěvek od joe »

KTS pôjde...
Uživatelský avatar
roman1648
Aktivista
Příspěvky: 18016
Registrován: 18 zář 2009, 06:57
Bydliště: Vysočina

Příspěvek od roman1648 »

I Delphi to většinou umi
Uživatelský avatar
matus
Přispěvovatel
Příspěvky: 555
Registrován: 22 čer 2007, 13:15

Příspěvek od matus »

Mozno je problém ze treba vymazať motor aj prístroje
geo
Aktivista
Příspěvky: 4614
Registrován: 16 zář 2010, 16:59

Příspěvek od geo »

Je potřeba to smazat v motorovce třeba kts to umí.
Odpovědět

Zpět na „Iveco“