o2 2.0TDI 103kW CFHC - motor točí ale nechytne

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
vanilka
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

o2 2.0TDI 103kW CFHC - motor točí ale nechytne

Příspěvek od vanilka »

Zdravím,

oktávka viz.nadpis nestartuje. Pán přijel jeden den domů, druhý den nastartoval, vyjel z garáže, auto chcíplo a nešlo nastartovat. Startér motorem točil, ale ten ani neškytnul.

ECU motoru bez závad. Nafta jde až ke vstřikům.

Zkusil jsem odpojit 4.vstřik a motor naskočil a běžel na 3. Motor jsem chcípnul, připojil 4.vstřik a motor normálně naskočil. Co si o tom myslet? (hm)
slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Re: o2 2.0TDI 103kW CFHC - motor točí ale nechytne

Příspěvek od slovacek.milos »

[quote="vanilka"]Zdravím,
příklad měl jsem renault trafik dak jsem vstřiky do boše měl v ruce papír že jsou všechny v pořádku a něco podobného odpojíš čtvrtý vstřik a motor běžel, připojils čtvrtý vstřik a ticho, vrakec použitý vstřik a vše OK mnoho let, poprvé jsem tehdy slyšel motor se snímačem úhlového zrychlení jak běží na jeden válec a nic nepoznáš,

známý co má servis o 10 km dál měl podobný problém nechal vstřiky zrepasovat a nenastartoval, jeden KO,

vanilka napsat že nafta ke vstřikům de a ECU nemá žádnou závadu je hodně málo, co třeba otáčky motoru, vá že motor točí, jaký je tlak paliva? nebo počet přizpůsobených klíčů O

chce to víc údajů aby si člověk mohl něco myslet
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“