O1 81kw tdi menšie problemy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
O1 81kw tdi menšie problemy
Zdravím chcel by som sa opýtať na pár problémov čo ma.moja okta.
1 nefunguje central skrz toho že mi svietia otvorené dvere zrejme odišiel mikrospinac našiel som ktoré dvere avšak sranda je v tom že tie dvere sa nedajú otvoriť keďže sú zadné spolujazdcove mechanicky nejdú napadlo keby niekto vedel ktoré piny prepojit a natvrdo tým odomknut zamok avšak ako
2.nekuri auto ohreje sa na 90 stupňov hadica jedna je na ruku skoro nechytatelna a druhá úplne vlazna čo to môže byť zapchaty radiátor ?
Ak ano čo je dobre na vyčistenie diki
1 nefunguje central skrz toho že mi svietia otvorené dvere zrejme odišiel mikrospinac našiel som ktoré dvere avšak sranda je v tom že tie dvere sa nedajú otvoriť keďže sú zadné spolujazdcove mechanicky nejdú napadlo keby niekto vedel ktoré piny prepojit a natvrdo tým odomknut zamok avšak ako
2.nekuri auto ohreje sa na 90 stupňov hadica jedna je na ruku skoro nechytatelna a druhá úplne vlazna čo to môže byť zapchaty radiátor ?
Ak ano čo je dobre na vyčistenie diki
1. Asi zaseknutý zámok, je dosť možné že to nepojde inak ako silou otvoriť,
2. Skontroluj cez vcds či sa ti hýbu klapky, ale leavdepodobne upchatý radiátor a to už len tak neodopcháš, to len vymeniť. Veľa štastia pri výmene 😁
2. Skontroluj cez vcds či sa ti hýbu klapky, ale leavdepodobne upchatý radiátor a to už len tak neodopcháš, to len vymeniť. Veľa štastia pri výmene 😁
Octavia 2003 ASV 81kw
/ FB S764 / "J" čerpadlo / Brzdy 312mm / ASZ vedenie vzduchu / vymenik olej-voda ASZ / DPF ON 1??Kw/3??NM
VW Golf mk5 R32 3.2 VR6 BUB 184Kw 4motion
/ FB S764 / "J" čerpadlo / Brzdy 312mm / ASZ vedenie vzduchu / vymenik olej-voda ASZ / DPF ON 1??Kw/3??NM
VW Golf mk5 R32 3.2 VR6 BUB 184Kw 4motion
Taky bych to tipnul na pumpu.Nezapomeňte že u těhle pump upadávaj vrtule.Ono se to taknějak točí že to neuvaříš, ale blbě to topí.
Taky třeba připomenout že kde kdo se při výměně rozvodů na pumpu vyprdne a pak to takhle dopadá.Je možnost vybrat výrobce pumpy kterej dává kovový vrtule.
Radiátor odpoj na obou koncích a foukni do hadice.Uvidíš hned
Taky třeba připomenout že kde kdo se při výměně rozvodů na pumpu vyprdne a pak to takhle dopadá.Je možnost vybrat výrobce pumpy kterej dává kovový vrtule.

VW Golf IV 85 kW AJM
Mercedes GLK 320 CDi
Mercedes GLK 320 CDi
Bohužel se to stane i u pumpy která má najeto 6000, už plastovou nechci ani vidět. Viz obrázekPepíček píše:Taky bych to tipnul na pumpu.Nezapomeňte že u těhle pump upadávaj vrtule.Ono se to taknějak točí že to neuvaříš, ale blbě to topí.

Dobre takto dneska novy poznatok akonahle auto stoji na volnobehu tak na 90 sa ohreje a dnu fuka letny vanok akonahle pridam na cca 2000ot uz sa to zosilni aj 200x.Hadice na vodu su tvrde pomerne dost ale stlacit sa daju cize to moze byt aj pumpa asi.
A ohladne centralu kde najdem rj hlavnu nie tie v dverach.Mal som zly mikrospinac docasne som ho prepojil aby som spojazdnil central.Ale max zatvori kufor ale dvere bez sance.Kde cim zacat.Na vagu pekne vidim ze povely na otvorenie zatvorenie idu taktiez ukazuje dvere ktore su otvorene zatvorene.Najskor keby som vedel kde vlastne tu RJ najdem schemu uz mam
A mozno to ma suvis mozno nie nejde ani nastaovanie zrkadiel a ani vyhrev
A ohladne centralu kde najdem rj hlavnu nie tie v dverach.Mal som zly mikrospinac docasne som ho prepojil aby som spojazdnil central.Ale max zatvori kufor ale dvere bez sance.Kde cim zacat.Na vagu pekne vidim ze povely na otvorenie zatvorenie idu taktiez ukazuje dvere ktore su otvorene zatvorene.Najskor keby som vedel kde vlastne tu RJ najdem schemu uz mam
A mozno to ma suvis mozno nie nejde ani nastaovanie zrkadiel a ani vyhrev