Mechanik z okolia Michaloviec

Pro zákazníky, kteří hledají dobrý servis. Pište sem poptávku, někdo se Vám snad z Vašeo okolí ozve

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
zolee88
Nováček
Příspěvky: 5
Registrován: 24 zář 2013, 17:41

Mechanik z okolia Michaloviec

Příspěvek od zolee88 »

Zdravim. Zhanam niekoho z okolia kto vie nastavit presne rozvody na motore 1.9 tdi asv a ma aj pripravky na to nielen fixky. Treba mi to len nastavit lebo teraz to nemam presne a auto nema vykon aky ma mat.
Uživatelský avatar
Tomas.cz
Aktivista
Příspěvky: 14261
Registrován: 06 dub 2006, 13:37
Bydliště: Praha

Příspěvek od Tomas.cz »

Zkus zdejšého člena TDI tech, pokud se nepletu je přímo odtud...?
Uživatelský avatar
TDI tech
Aktivista
Příspěvky: 10231
Registrován: 16 říj 2007, 23:18

Příspěvek od TDI tech »

Kludne mi napis SZ dohodneme sa
Uživatelský avatar
TDI tech
Aktivista
Příspěvky: 10231
Registrován: 16 říj 2007, 23:18

Příspěvek od TDI tech »

Chlapec sa zastavil u mna tak som sa mu nato mrkol. Predvstrek bol OK len vacka oproti kluke asi o pol zuba nesedela. Co ale nemohlo sposobit nim popisovany ubytok vykonu v spodnom spektre otacok. Hodil som to na pripravky, nastavil predvstrek aj volnobeznu davku a isli sme logovat. MAF senzor ukazuje dost divoke hodnoty, ale ze vraj to chlapec perobil na Pierburg vahu co by to v tomto pripade s tymi nameranymi hodnotami korespondovalo. Turbo ma slabsi nabeh. Na poziadavku sa dostane niekde pri 2000ot. Lenze chlapec mi tvrdil, ze to auto ma slaby spodok. Nakoniec som sa na aute soferoval ja a na zaklade mojho subjektivneho pocitu z jazdy som zistil, ze to nema len zhorseny nabeh, ale je citit odhadom tak cca. 15 az 20% ubytok vykonu v celom rozsahu otacok. Moj zaver je predbezne taky, ze pravdepodobne niekto dal asi o jednu dieru hrubsie tesnenie pod hlavu ako bolo povodne, co by zhruba zodpovedalo tomu cca. 15 az 20% ubytku vykonu. Motor vraj krasne startuje aj studeny aj teply, cize vstreky budu zjavne dobre.
petrka
Nováček
Příspěvky: 4
Registrován: 20 říj 2009, 19:37
Bydliště: UNL

Příspěvek od petrka »

Zdravim, scháním taky někoho takového jako je TDI tech, ale v Ústeckém kraji, nejlépe UL, TP, MO a okolí. Potřeboval bych udělat log za jízdy. Auto prostě nemá výkon...! Poradí prosim někdo?
VW Golf V Plus 1.9 TDI PD 77 Kw, BKC
JozefC
Aktivista
Příspěvky: 1081
Registrován: 05 kvě 2016, 06:14

Příspěvek od JozefC »

Vaha dáva divoké hodnoty, bola prerobena,... chyba bude tam, alebo v iných parametroch ovplivńujúce chod turba a nie v tesnení. Možností je xy od vahy, egr, regulacie,...
Uživatelský avatar
roman1648
Aktivista
Příspěvky: 19273
Registrován: 18 zář 2009, 06:57
Bydliště: Vysočina

Příspěvek od roman1648 »

hele s tím těsněním to je zlo, kámoš taky jednou dal 3 děrové namísto 2 protože jiné nebylo ten den k dodání,starty všechno OK ale bylo to prostě takový jalový :roll:
Uživatelský avatar
TDI tech
Aktivista
Příspěvky: 10231
Registrován: 16 říj 2007, 23:18

Příspěvek od TDI tech »

JozefC píše:Vaha dáva divoké hodnoty, bola prerobena,... chyba bude tam, alebo v iných parametroch ovplivńujúce chod turba a nie v tesnení. Možností je xy od vahy, egr, regulacie,...
Vaha Pierburg ma trochu inu napatovu charakteristiku v zavyslosti na prietocnom mnozstve vzduchu ako Bosch. Cize pri rovnakom prietocnom mnozstve dava trochu vyssie napatie ako Bosch. RJ motora si teda mysli, ze motor je viac zatazeny a dava viac paliva prip. to skresluje cinnost EGR ktore je aj tak zaslepene. Cize ten motor za normalnych okolnosti pojde trochu lepsie ako na povodnej vahe Bosch. Lenze ten motor je ako pise Roman taky jalovy.
Odpovědět

Zpět na „Poptávka - hledám servis/zaměstnance“