chladící kapalina unik
Moderátoři: šulda, Moderátoři
chladící kapalina unik
motor CFHC - unik chladící kapaliny, nepatrný ale je... najeto 45t km, nějaké rady, zkušenosti? tlakovat? pomůže nějaký přípravek na unik? děkuji
štestí přeje připraveným
Trochu se vetru at nezakladam nove tema - se zimou zacinaji problemy
ztraci se mi g12 u O1 tdi. Prosel jsem si hadice a kolem motoru, nic. Nakonec mam pred ridicem olitou celou napravnici - nevim odkud to tece. Ma topeni nejaky prepad, kudy by unik kapaliny pripadne tekl? Nebo kudy by mohlo neco utikat za prevodovkou na strane ridice nad napravnici.

Nahore prave sucho i u vstupu do radiatoru, ale kaluz se dela prave v jeho mistech. jak ma reseny napr odtok nejake kapaliny pripadne kondenzatu? Mrkl bych do tech mist, jakmile auto zvednu. viditelne jsem prochazel vsechny hadice, svitil z boku (vim jak se mi blbe hledala unikajici kapalina pres prirubu). Kdyby se kapalina odparila, dela ruzove flicky a nikde ani mokro, ani flek. Ale naprava mokra z pulky, cervene kaply jak krapniky a podemnou kaluz.
Pripravek na unik me osobne pomohl, mel jsem unik cca 0,1l na 1000km, koupil jsem od wynnse utesnovac a odnte doby zatim klid (8000km). Tezko rict, kde se to ztracelo.
Škoda Superb Combi 2010, 2.0 TDI CFGB, 4x4, POWERED BY MOTORPOWER
EX Škoda Octavia Combi 2007, 2.0 TDI BKD, GT1749VB, POWERED BY DRAGPOWER
EX Škoda Fabia Combi 2005, 1.9 TDI ATD, GT1749VA, POWERED BY DRAGPOWER
EX Škoda Octavia Combi 2007, 2.0 TDI BKD, GT1749VB, POWERED BY DRAGPOWER
EX Škoda Fabia Combi 2005, 1.9 TDI ATD, GT1749VA, POWERED BY DRAGPOWER