PASSAT B8 2.0 TDi - problem so startom

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
KN
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

PASSAT B8 2.0 TDi - problem so startom

Příspěvek od KN »

Ahojte, sporadicky sa mi stava pri prvom rannom starte, ze mi zbehne zhavenie a ked zacnem startovat tak mi len zabzuci cerpadlo a starter nezacne tocit. Dnes mi to spravilo hned dvakrat po sebe a az na tretikrat to normalne nastartovalo. Stava sa to sporadicky, chybu nevypise, ani diagnostka nic neukazuje. Baterka nema ani dva roky, jazdim dlhe trasy.

Ma niekto skusenost v com moze byt chyba? Zeby starter?

Vopred dakujem :)
Šeba
Přispěvovatel

Příspěvek od Šeba »

I když má baterka dva roky, tak může být už v pánu s kapacitou. Ať žije inteligentní (ne)dobíjení. A je jedno, kolik najezdíš :)

Zkus baterii dát každý večer na nabíječ, jestli se to bude opakovat.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

já to měl ted na favoritu, raní start nic když si podržel šklíček najednou šup a motor chytal celý den, vyčistili jsme kostry káble, ráno nic a byla to baterka tak max tři roky stará akuma komfort ;)
KN
Přispěvovatel

Příspěvek od KN »

Vidim cez PANDORA SMART PRO na mobile napatie baterky, stabilne drzi 12,9 tesne po vypnuti a neklesne pod 12,7 ani dva dni po nejazdeni. Uvidime zajtra, ale starter dam tak ci tak vymenit, tento problem so startom sa mi uz raz stal aj v lete, ale bral som to za nahodu.
slovacek.milos
Aktivista

[quote="KN"]Vidim cez PANDORA SMART PRO na mobile napatie baterky, stabilne drzi 12,9 tesne po vypnuti a neklesne pod 12,7 ani dva dni po nejazdeni.

nechci tě zavádět že to je baterkou napětí akumulátoru je údaj oničem baterku vyloučíš okamžitě zátěžovým testerem, nebo si vem drát z plota asi metr uchop konce připni na plusi a mínus a když ve třetí vteřině neudržíš drát v rukou je dobrá ;)
KN
Přispěvovatel

Příspěvek od KN »

Dal som startovanie cez diagnostiku, pripajam graf startovaniaObrázek
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

Načti to diagnostikou tyhle nové si už starter hlídaj takže pokud má točit a netočí zapíše závadu.Většinou to řešíme když je vněm bordel z dvouhmoty nebo blbne spinač.
slovacek.milos
Aktivista

[quote="KN"]Dal som startovanie cez diagnostiku,

motor ale nastartoval :?
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“