Rozdělovací hlava vp37
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Rozdělovací hlava vp37
Ahoj, sice je to do Volva ale jedná se o 5tivalec od vw(Ael) .. Umřelo mi čerpadlo a s hrůzou jsem zjistil, že se nedá koupit nová rozdelovaci hlava(origo Bosch) nevíte kde sehnat nějakou alternativu?
-
- Přispěvovatel
To máš pravdu, ale mě umřelo čerpadlo na nějakou chemii, která se vyskytla ve firemní nafte. Tak jsem koupil jiné, ale to ujelo rovných 99km a úplně stejně se zadřelo... (palivová soustava byla vycistena) A v diesel servisu se mi vysmali, že to bylo staré čerpadlo a mám si koupit další... Což mě celkem sere!Source píše:a nedá sa kúpiť niekde nejaké používané ? to máš asi lepšie ako kupovať nejakú čínu čo ani nevieś ako bude fungovať
-
- Aktivista
[quote="michalteplik"]
To máš pravdu, ale mě umřelo čerpadlo na nějakou chemii, která se vyskytla ve firemní nafte.
........................................................................................................
přijel borec čerpadlo ko v ruce druhé přehodit, nový paliváč,
za 99 km KO
další čerpadlo nádrž dosucha valyštěná trubkama jsem pouštěl gagarina to jsou molitanové kuličky, nový filtr protahl jsem litr nafty
99 km čerpadlo KO
další čerpadlo nový paliváč, více vzorků nafty jsem zanesl pod mikroskop a nic, nafta OMV, docházela mně inspirace, vzal jsem litr M2T nalil do nárže auto dodnes jezdí tři čerpadla se zadřeli stejným způsobem pást nastavovací kroužek a zničil se nastavovač
To máš pravdu, ale mě umřelo čerpadlo na nějakou chemii, která se vyskytla ve firemní nafte.
........................................................................................................
přijel borec čerpadlo ko v ruce druhé přehodit, nový paliváč,
za 99 km KO
další čerpadlo nádrž dosucha valyštěná trubkama jsem pouštěl gagarina to jsou molitanové kuličky, nový filtr protahl jsem litr nafty
99 km čerpadlo KO
další čerpadlo nový paliváč, více vzorků nafty jsem zanesl pod mikroskop a nic, nafta OMV, docházela mně inspirace, vzal jsem litr M2T nalil do nárže auto dodnes jezdí tři čerpadla se zadřeli stejným způsobem pást nastavovací kroužek a zničil se nastavovač