b7 chveni celeho auta

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
horyss
Nováček
Odpovědi: 0

b7 chveni celeho auta

Příspěvek od horyss »

Audi a4 b7 BRD (rv.07 s DPF) . Auto za studena cele klepe a nedrzi otacky, skacou mezi 900-1000 ale je to opravdu znatelne protoze se oklepava cele auto a je slyset ze diky tomu vynechava valec..ale po zahrati je vse v normalu. Byl zaneseny egr a vymlacene ozubene kolecko na klapce u egru,egr se vymenil (stejne se musel vymenit) ale na tohle to nemelo vliv i kdyz jsem myslel ze anoo. Diagnostika nic neukazala,jak v tomhle smeru tak nic jineho.. nesetkal se nekdo se stejnym problemem? nebo pripadne nevedel by nekdo po cem jit? nejsem si uplne jisty ze by to byla vaha vzduchu..diky

Video pripadne prikladam ,tady nevim jak se pridava nebo jestli to vubec jde.

http://leteckaposta.cz/410614340
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

no lepší by bylo to rovnou nalogovat VAGem
horyss
Nováček

Příspěvek od horyss »

To sice ano,jen me zajima co by za tim mohlo byt nez se dostanu k VAGu...jestli nekdo nemel stejny problem,podezrivam taky ze by mohl haprovat jeden vstrik..jen mi nejde do hlavy porad ze to dela jen za studena nebo tak do tech 70 stupnu +- ,pak uz absolutne ne
puker
Přispěvovatel

Příspěvek od puker »

pokročil jsi s tím nějak?
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

[quote="horyss taky ze by mohl haprovat jeden vstrik..jen mi nejde do hlavy

2007 snímá i obvodovou rychlost a vynechání válce pozná protože provádí korekci plynulosti chodu motoru,
bez vagu to prostě nejde
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“