Křivda na automobilech..

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Křivda na automobilech..

Příspěvek od jericho-3 »

Během čínské chřipky, kdy bylo téměř vše zastaveno, bylo prováděno měření odvzduší a zjistilo se, že třeba emise oxidů dusíku neklesaly zdaleka tolik, kolik se ještě nedávno myslelo, že to produkuje aut. doprava a v D dokonce uvažují o ukončení zákazu vjezdu starších dieselů nesplňujících emisní normu EURO 6 do center měst..U nás se zjistilo,že při poklesu dopravy o 50% původního stavu v Praze neklesly emise také o 50 %, ale jen o 30% / na frekventovaném křížení magistrály l.P. Pavlova /..A na ostatním území ČR to je jen 15-17%..Takže motory asi nebudou tím hlavním viníkem..Že by ty krávy na pastvinách? :D
nepropadat panice...
Uživatelský avatar
favo
blázen
Příspěvky: 2752
Registrován: 12 úno 2008, 16:29

Příspěvek od favo »

Je dokázaný že největší vliv na to má vytápění domácností, lodní doprava, letecká doprava a další, auta ač samozřejmě vliv na to také mají nemají tak velký vliv jak jim ekoteroristi přisuzují.
Golf IV 1.9 TDi ASZ
_________________
favorit 136 L
felicia 1.3 (1.4) MPi
geo
Aktivista
Příspěvky: 4633
Registrován: 16 zář 2010, 16:59

Příspěvek od geo »

No hlavně teď hlavy pomazaný zjištují že malooběmové motory podle nové metodiky homologace motoru mají během jízdy katastrofální emise oproti tomu velké oběmy mají mnohem menší než mysleli.Jenže vlak už se rozjel a nebudou ze sebe dělat blbce tak je raději zase budou dělat z nás.Ať žijou baterky.😀
Uživatelský avatar
hansdob
Aktivista
Příspěvky: 8913
Registrován: 17 zář 2009, 18:21
Odpovědi: 1
Bydliště: Vysočina-Dobronín

Příspěvek od hansdob »

Nejde o dělání blbce ze sebe jde o udržení koryta. No a hlavně lodní letadlová doprava jsou společnosti kterým něco určit přikázat je těžké ale lidem zakázat auta taková/makova topení takové/Makové je jednoduchý.





Otázka kam až to zajde než přijdou protesty,problémy boje tak velkého rozsahu ze to ty státy ohrozí a budou muset někde povolit a nebo jestli v rámci ekologie dojdeme k figurkam z človeče a budeme mít strach pozdravit a bude to jako tenkrát města/kolonie papalášů kteří si budou dělat cokoliv protože buď jsou zvrchu nebo bohati a pak mlčící pracující lid co se bude přizpůsobovat.

Politikaření nemám rád a moje názory jistě nejsou nejlepší proto je nijako extrémně neventiluji ale občas musím. Tak sorry.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“