To jsem z toho blázen, co v dnešní době jde
Moderátoři: šulda, Moderátoři
To jsem z toho blázen, co v dnešní době jde
nepropadat panice...
Jestli sis jericho myslel, že z 3D tiskárny vyleze hotový píst a ten rovnou foukneš do motoru, tak to je nereálný a ještě dlouho nebude.
Takovej vytisknutej píst musí být obroben stejně jako ten odlitý ... To jen novináři zase neví co píšou
viz to co jim vylezlo, nejen drážky nikde natož osazený (jako homogení součást koruny) nosič vrchního kroužku, kterej všechny ty benzínový přímovstřiky musí mít stejně jako diesly atd. ...

Takovej vytisknutej píst musí být obroben stejně jako ten odlitý ... To jen novináři zase neví co píšou

viz to co jim vylezlo, nejen drážky nikde natož osazený (jako homogení součást koruny) nosič vrchního kroužku, kterej všechny ty benzínový přímovstřiky musí mít stejně jako diesly atd. ...

Tohle jsem předpokládal, ale samozřejmě už to, že nějaká "mašina" dokáže pomocí laseru ty kouzla s materiálem , to je pro modernější mozky, než mám já..Na kouzelníky je už pozdě věřit. Boří se můj starý svět , nejsem typ. který rozbíjí nové stroje , ale už mne to nenaplňuje nadšením.. 

nepropadat panice...