Octavia II (PD) špatné teplé starty!!!!!!!!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Octavia II (PD) špatné teplé starty!!!!!!!!!
Co se stím dá dělat? Najeto skoro 100tis.km.Za studena v poho.Předvstřik u těchto motorů prý nejde zvětšit.Slyšel sem že by mělo pomoci vyměnit rozvoďák.....tak nevím.Poradí někdo???????
To by mě taky zájimalo, co všechno ta klapka může způsobovat. Na vagu ji mám v chybe, píše přerušení nebo skrat na kostru. Přitom ale normálně chodí, zavírá i otvírá. Jenom tak divně bzučí, dokud se neohřeje. Už jsem ji zkoušel i rozebrat a čistit ale nic nepomohlo. Normálně s tím jezdím a jede i startuje to normálně tak nevim.
Golf IV 1.9 TDI PD 74kW
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
aj u PD. pozri http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... c&start=15
a kde je tam zmienka o PD ? som to akosi nenasiel.misoVW píše:aj u PD. pozri http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... c&start=15

- markusaurelius
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Táto klapka je veľmi dobre známa nám majiteľom 2.0Tdi. Ja som ju mal tiež vadnú vyrážalo mi poistku a mal som presne toto isté chybové hlasenie. A tez ked som poistku vymenil chvílku to chodilo a potombach a bolo to zase v chybe. Je vadná a poznáš to nie pri štartovaní ale pri zhasnutí motora, že ti elegantne zahrkoze po vypnutí zapalovania.
Jazdil som bez nej viac ako 40tis. km medzi tym mi odislo turbo a možno to niečo spolu malo... odporúčam ju vymeniť a nebrať to na ľahkú váhu !!
A čo sa týka zlých teplých štartov som na tom rovnako, ale čo nech si pretočí o par otáčok viac ... šlak ho traf.. btw. BH motor ti to spravi ..vedel o tom už dávno čo s tým treba.
Jazdil som bez nej viac ako 40tis. km medzi tym mi odislo turbo a možno to niečo spolu malo... odporúčam ju vymeniť a nebrať to na ľahkú váhu !!
A čo sa týka zlých teplých štartov som na tom rovnako, ale čo nech si pretočí o par otáčok viac ... šlak ho traf.. btw. BH motor ti to spravi ..vedel o tom už dávno čo s tým treba.
Higins77 píše:To by mě taky zájimalo, co všechno ta klapka může způsobovat. Na vagu ji mám v chybe, píše přerušení nebo skrat na kostru. Přitom ale normálně chodí, zavírá i otvírá. Jenom tak divně bzučí, dokud se neohřeje. Už jsem ji zkoušel i rozebrat a čistit ale nic nepomohlo. Normálně s tím jezdím a jede i startuje to normálně tak nevim.
VW G5 R32 DSG