nevíte nekdo kde najdu na Q7 r.v2008 4,2 udaje o stave DPF. Prešiel som v RJ motoru postupne všetky kanaly v meraných hodnotách ale nikde nic o zaplnení stave regeneráciach atd. Nemá to treba nejaku podružnu RJ?
dík
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
ROMEK píše:nevíte nekdo kde najdu na Q7 r.v2008 4,2 udaje o stave DPF. Prešiel som v RJ motoru postupne všetky kanaly v meraných hodnotách ale nikde nic o zaplnení stave regeneráciach atd. Nemá to treba nejaku podružnu RJ?
dík
Tvoje potrebne informacie by som hľadal v diagnostickej adrese
31 - Engine other
ďakujem kluci za pomoc na aute sa dali dole DPF a dali sa vyčistit. Ako ste písali ma to dve jednotky motoru postupne som to prešiel ale ako písal maroš info ohladom DPF som nasiel "engine other" ale to len tlak spalín pred DPF a len jedneho DPFka. je tam tých informácii málo ohladom DPF a katastrofálne sa v tom orientuje. Používam anglicku verziu VAGu. Teraz su pamete závad čiste ale na prístrojovke svieti DPF asi je potrebne znížit hodnotu zanesenia v RJ motoru v adaptáciach. Neviete niekto číslo kanálu alebo kde to znížit aby to neotravovalo na palubovke?
ďakujem
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
marfan píše:To je nápad za milion, daj si každé ráno teda 10minutovku dýchania z takéhoto výfuku bez DPF a katalyzátora nech vieš, že to je blbosť čo robíš.
já tě chápu, až se to bude týkat tvé peněženky spravidla změníš názor aj stým dýcháním
problémy po ujetí 60,000 km se klidně vyšplhají na 2600 e to se vyplatí za to dáš klidně ten tůj milion se stav rád tě yfotím a nechám zarámovat
Ja som pripravený na to, že keď sa doserie DPF tak to bude 1500-2000€ ale zasa to bude na dlhší čas vyriešený problém. (za predpokladu, že motor je inak ok).
marfan píše:Ja som pripravený na to, že keď sa doserie DPF tak to bude 1500-2000€ ale zasa to bude na dlhší čas vyriešený problém. (za predpokladu, že motor je inak ok).
já budu rád za takové připravené zákazníky, bohužel praxe je tak majzi a kladivo