Zdvavím, octavia 2 kožené sedačky laurinka.. vyhřívání sedaček funguje,, ale ridičova sedačka neudelá nikde ani jeden pohyb,, načetl jsem závady a ani jedna,, napájení jsem promeřil a je v pořádku všude napetí meřeno až do jednotky pod sedadlem.. rozdelal jsem aji ovladaní na boku sedačky,, přepájel studenáky , nepomohlo.. v diagu pri mačkaní na tlačitka není zaznamenáváno že by došlo ke zmačknutí.... co ted?
diky za každou radu, jednotka?? pod sedadlem ko?
Octavia 2 el. sedačka nefunguje
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Octavia 2 el. sedačka nefunguje
Toledo II 00 1.9 TDi AHF
Rj sedačky, riešil som ich už aj na dvojkach a dokonca aj na g4, oct1 atd. Ale na tych starsich aspon ked je jednotka KO, tak ide hybat sedackou akurat vypise asi 20 chyb a nechce ulozit pamät 😅
Octavia 2003 ASV 81kw
/ FB S764 / "J" čerpadlo / Brzdy 312mm / ASZ vedenie vzduchu / vymenik olej-voda ASZ / DPF ON 1??Kw/3??NM
VW Golf mk5 R32 3.2 VR6 BUB 184Kw 4motion
/ FB S764 / "J" čerpadlo / Brzdy 312mm / ASZ vedenie vzduchu / vymenik olej-voda ASZ / DPF ON 1??Kw/3??NM
VW Golf mk5 R32 3.2 VR6 BUB 184Kw 4motion
Bazos/vrakoviste nebo novouMirek12 píše:Ne tohle neda ani jeden pohyb ničim ale v zavadach neni vubec nic.. napada nekoho kde tu jednotku sehnat mam ofocene kody
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia