jakou podlahu do dilny ?

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Uživatelský avatar
JHBullit
Přispěvovatel
Příspěvky: 447
Registrován: 20 bře 2011, 08:26
Bydliště: Pardubice

jakou podlahu do dilny ?

Příspěvek od JHBullit »

ahoj stavím si novou menší dílnu je to cca 65m a řeším jakou podlahu jestli jen zalestit beton a nechat to být případně nějaký speciální nátěr nebo jít do dlažby ale u té se bojím ze by mohla prasknout při padu těžkého dílu nebo kladiva atd, pvc na zámky nechci protože to cenove vychází na nesmysl . co by kdo poradil za podlahu ? nejlépe vlastní zkušenost
marian.marcin
Přispěvovatel
Příspěvky: 502
Registrován: 29 pro 2012, 18:00

Příspěvek od marian.marcin »

Za mňa leštený beton ,mám viacerých kolegov čo to majú v dielňi a ani jeden sa nesťažuje dobre sa to udržuje a čistí ide z toho dole kadejaké svinstvo čo sa prilepí stačí zoškrabať orezávakom a hotovo.Epoxid vypraskáva od každej ťažkej spadnutej veci a je to problém opraviť,dlažba detto.
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Já bych tu hladkost moc nepřeháněl, při práci se ujede až to zabolí a hladká podlaha a olej není moc dobré.. Já teď dělám v bývalé stodole, kde kámoš má zámkovou dlažbu natřenou nátěrem, který rozpouští benzin, takže pořád běhá s hadrem, aby vše utřel..Jinak ta zámkovka velký problém nedělá, když by náhodou prdla, stačí tam snadno dát jiný kus. Ale musím pochválit řemeslníky -zedníky, kteří udělali tu podlahu tak rovnou, že člověk vezme vodováhu a kam ji dá, všude je bublinka na správném místě.. :)
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“