Lithiova baterie do moto

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

volvo pan
Přispěvovatel
Příspěvky: 175
Registrován: 14 kvě 2021, 22:29
Bydliště: zapad

Příspěvek od volvo pan »

jasný,nemyslim nedavat tam nic,ale nějak to zapojit,např nakej kondenzator,odpor nebo nakej jinej sajrajt. Nevim,elektrice se snažim vyhybat.
Jen to beru podle těch krosek,a to nemuže bejt vo moc jiný. Nakej šikovnej elektrikář by měl vědět. Ale co sem tak zběžně kouk ,tak koupit do toho se dá lionka kolem litru,tudíž nemá cenu něco bastlit. Váha nula a výdrž co sem psal vějš.
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

mountune píše:Všimnul jsem si Jericho, že skoro vždy máš kámoše u kterýho jsi zrovinka nedávno byl a řešil nějaký problém týkající se aktuálního tématu. Náhoda? To máš tolik kamarádů? Takový hovado? 😁
To mluvíš ke mě? Je to velmi jednoduché, můj hlavní kámoš má doma Jeepa Liberty 2,4 benzin , Jeepa válečného, Nortona SS dvouválce za 7o. tých let, Triumpfa tříválce 150 V také z té doby, Harley Davidson 1200 z 50. tých let, Moto Guzzi 1100 ccm California, Norton S 2, Matchless G 80, Motorcoss dělaný u nás na zakázku do Dánska/používal jel mistr Dánska v motokrosu/ s rámem Bratři Rickmanové -kopií , dělanou u nás, motorem Jawa plochá dráha a převodovkou Norton -Triumpf a koly Husquarna. BSA 250 a 350 také veterány, Honda 400 ccm enduro, BMW R 60 - sátá léta, Jaguar bílý kabrio z roku 1978 a Chevrolet Cotwette stingray z roku 1968 s manuálem. Možná jsem něco zapomněl. Můj druhý je známý , který měl Passata W8 a vyměnil jej za Ford Mustang. Ten první je ve věku 75 let a splnil si své mladické sny , ale spíš jen umí jezdit a já tam na nich příštipkařím. Pokum mi nadáváš do hovad, mluví to spíš o tobě než o mě, a takových jako jsi ty, je plná ruská step a bohužel i dost u nás..Mnoho lidí ostatní posuzují jen podle sebe a když oni lžou a kradou, předpokládají, že to dělají i ostatní. Ale jsou zde i slušní lidé..
nepropadat panice...
mountune
Přispěvovatel
Příspěvky: 139
Registrován: 26 črc 2017, 09:14
Bydliště: Kladno

Příspěvek od mountune »

Určitě kocoure a pak jsi se vzbudil s rukou v nočníku viď :D už někam zalez ty zvanile. Půlka fóra zasrana od tebe.
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Ono forum ještě funguje? To jsem si ani nevšiml a tebe už vůbec ne. Možná bys to mohl napravit a taky něco vypotit..a mimochodem máš vůbec koule? Vsaď se o 100litrů a já ti to ukážu..Ale nesměl bys otevřit zobák, můj kámoš nemá čehůny s plechovou hubou rád.. (rofl)
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“