Citroen Berlingo - problem se stahovanim okna

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
oregan
Přispěvovatel
Příspěvky: 959
Registrován: 12 zář 2016, 05:09

Citroen Berlingo - problem se stahovanim okna

Příspěvek od oregan »

Ahoj Mam u sebe na opravu Citroen Berlingo 2012 ma to najeto 129000km.Auto ma problem se stahovanim okna ridice. 10x jde okno nahoru a dolu a pak najednou se zastavi.Zastavi se bud kdyz jede dolu a nebo nahoru,Vypinac nereaguje ani nahoru ani dolu.Pak se to zase vzpamatuje a jde to bez problemu.Nemate nekdo prosim zkusenost z touto zavadou?Vetsinou nejde ze by se zmacklo a ono vyjelo samo.Musim mackat tlacitko nekolikrat aby vyjelo a nebo sjelo.hledat problem v motorkku a nebo spis vypinaci?
Dekuji vam
Uživatelský avatar
roman1648
Aktivista
Příspěvky: 19273
Registrován: 18 zář 2009, 06:57
Bydliště: Vysočina

Příspěvek od roman1648 »

Vypínač, na frantíkách to měníme jak na běžícím pásu, třeba P307 ten je tím vyhlášený, vyměnit za nový,nejlíp origo
oregan
Přispěvovatel
Příspěvky: 959
Registrován: 12 zář 2016, 05:09

Příspěvek od oregan »

dekuji,tady je problem ze kdyz prestane okno fungovat ,tak nejde ani nahoru ani dolu v tu chvily kdyz nefunguje okno je uplne mrtvi,nemuze to byt motorkem,nebo v elektrice motorku?pak to najednou zase zacne fungovat.

priklad: dam okno dolu , pak ho davam nahoru a tlacitkem musim mackat nekolikrat nejde samovyjizdeni (nekdy jde , nekdy nejde), kdyz ho davam nahroru tak sporadicky prestane jit.Jakmile nejde tak motorek nereaguje ani nahoru , ani dolu muzu delat cokoliv (okno je mrtvi ),pak najednou zase zacne jit.Nemuzou to byt uhliky v motorku nebo nejaka tepelne pojistka?Jinak kdyz ho dam treba 5x nahoru a dolu , tak je motorek strasne rozpalenej.,
Odpovědět

Zpět na „Citroën“