Únik oleje z převodovky Sharan AUY

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Uživatelský avatar
patrik.kloucek
Aktivista
Příspěvky: 2051
Registrován: 22 pro 2006, 20:58
Bydliště: Hradec Kralove

Únik oleje z převodovky Sharan AUY

Příspěvek od patrik.kloucek »

Čau kluci, potykam se s únikem oleje okolo simeringu u prodloužení poloosy. Začalo to dělat kapky na zemi a tak jsem když mi odešlo prodloužení dál i novej simering. Za 14dni opět kapky. Ok říkám si . Asi jsem to zcubilna nebo byl vadnej kus. Tak jsem koupil novej další simering a namontoval. Měsíc byl klid a teď už zase teče. Máte s tím někdo zkušenost? Kde je chyba anebo co s tím? Další montovat nemá smysl bo chyba v montáži nebyla a nevím proč se to děje. Díky za rady.🙂
Uživatelský avatar
vilik
Přispěvovatel
Příspěvky: 427
Registrován: 24 led 2006, 07:25

Příspěvek od vilik »

Máš tam spodní dekl?
VW Sharan
1.9 TDI PD
Uživatelský avatar
patrik.kloucek
Aktivista
Příspěvky: 2051
Registrován: 22 pro 2006, 20:58
Bydliště: Hradec Kralove

Příspěvek od patrik.kloucek »

vilik píše:Máš tam spodní dekl?
Nemám. Ale tam problém nebude. Je to schovaný,zakrytý tak se tam no děl nemá jak dostat. A navíc řekl tam nemám deset let a celou dobu to bylo ok. Až teď to začalo dělat bordel...
hiero
Přispěvovatel
Příspěvky: 416
Registrován: 30 bře 2009, 15:19
Bydliště: Štúrovo

Příspěvek od hiero »

ci to nekurvi to nove predlzenie alebo si to zle poskladal
Tdi
Uživatelský avatar
vilik
Přispěvovatel
Příspěvky: 427
Registrován: 24 led 2006, 07:25

Příspěvek od vilik »

patrik.kloucek píše:
vilik píše:Máš tam spodní dekl?
Nemám. Ale tam problém nebude. Je to schovaný,zakrytý tak se tam no děl nemá jak dostat. A navíc řekl tam nemám deset let a celou dobu to bylo ok. Až teď to začalo dělat bordel...
OK. Já jen že při deklu to ukápne na podlahu jinde, než je zdroj.
VW Sharan
1.9 TDI PD
adrian_B
Přispěvovatel
Příspěvky: 721
Registrován: 29 říj 2008, 23:41
Bydliště: SVK - Turčianske Teplice

Příspěvek od adrian_B »

bud mas velku volu na unasaci (ale to by uz diff v prevodovke hucal) alebo zle opracovana plocha na predlzeni. inak nie je mozne aby to takto odfajcilo niekolko gufier.
gufera ake? PTFE alebo kaucuk?
Uživatelský avatar
patrik.kloucek
Aktivista
Příspěvky: 2051
Registrován: 22 pro 2006, 20:58
Bydliště: Hradec Kralove

Příspěvek od patrik.kloucek »

hiero píše:ci to nekurvi to nove predlzenie alebo si to zle poskladal
nekurvi . Zacalo to tect uz pred vymenou noveho prodlouzeni. Proto jsem dal i novej simering bo jsem myslel ze je Ko.
Uživatelský avatar
patrik.kloucek
Aktivista
Příspěvky: 2051
Registrován: 22 pro 2006, 20:58
Bydliště: Hradec Kralove

Příspěvek od patrik.kloucek »

adrian_B píše:bud mas velku volu na unasaci (ale to by uz diff v prevodovke hucal) alebo zle opracovana plocha na predlzeni. inak nie je mozne aby to takto odfajcilo niekolko gufier.
gufera ake? PTFE alebo kaucuk?
tou plochou to asi nebudde. Zacalo to tect jeste na starym prodlouzeni ,proto jsem dal neve guvero. Taky mam podezreni jestli neni problem v prevodovce... Jde to nejak vyzkouset nebo proverit? Zkousel jsem zahejbat s tim bazmekem co se do ni sroubuje ale zda se bez vule.... :? :? :?
Odpovědět